mám dát do bočního plexi nějaký FAN? Pomůže to chlazení
Printable View
mám dát do bočního plexi nějaký FAN? Pomůže to chlazení
podivejte se na web, mám nový design stránek... Pak to zhodnoťte a napište nějaké připomínky...
Celkom v pohode. Kolko si stravil nad ty case-om?
Ten fan by tomu podla mna pomohol. A dal by som si to plexi trochu vacsie a nejakym obrazkom :-)
dal bych do bocnice 80ku fan SPIRE svítící průhledný... Šlo by to? :-)Citace:
Původně odeslal Game Master
a nebude ten reprák v CASE vadi? Nějake magnet. pole kolem něho nebo tak něco ???Citace:
Původně odeslal Needy
Ten reprak teda vadit bude. A to statocne. Presne to magneticke pole ;D ;D ;D
já mám v CASE originál co byl PC speaker, tam je reprák o pruměru asi 5cm...Citace:
Ten co tam chci dát má asi 9 x 5 cm a k tomu má zesilovač...
Dám ho navrch bigtoweru..
Když ho obalím nějakou látkou zespod, která nepropouští MG.pole tak to pujde ne??? :-)
Pokial viem tak magneticke pole je sirene do okolia takze ono si tu pasku moze v klude obist a ... Skusit to mozes, je to tvoj comp :? 8-)Citace:
Původně odeslal PCborec
Zitra hodim sem fotky... Už to mám nachystane, bedynky mě staly 160,- koupil jsem genius!Citace:
Ten repraček je maly, takže mg. pole nebude tak silné... Navíc to bude od desky a všeho daleko. Myslel jsem že bych to obalil třeba tou plastovou krabičkou ve které to původně bylo...
Som teda zvedavy. A ked to mas nachystane, uz si to aj skusal?
Niekdo nema rad svoj disk :lol:
Kdo si? Odkud to víš? ???Citace:
Původně odeslal SLAVE
http://www.pc.borec.cz/1.jpg
http://www.pc.borec.cz/2.jpg
Tak co? Když tak tam dám větší reprák... Na LAN Party to ale není špatné :-)
keby si pred tie odkazy vrazil http:// a nemal tam tie medzery tak to pojde ... ;)Citace:
Původně odeslal PCborec
MadCap
EDIT >> no vidis :)
A ide to bez problemov?
Jasně že to jde... Akorat zatím mám š'nuru strčenou zezadu do zvukovky, musím to nějak vymyslet, asi to napajim na zvukovku natvrdo...Citace:
Jo a jak mám udělat napájení? Poradí mi někdo?
Je tam trafo na 230V a je tam:
9V
150mA.
Mohl bych dát nějaký odpor na 12V? Zpočitejte někdo kolik ohmů a kolik watů... ;D
DIk
Hnus fialovej,teda v tomto případku modrej.
Magneticke pole vadi akurat diskom a FDD. Bezne maju skrinky PC speaker pripevneny na spodnej strane plechu co je pod diskami, takze to az take hrozne nebude :roll:
To napajanie by som odporom nerobil - lebo potom tam bude lietat napatie podla zatazenia. Mozno ten zosilnovac moze ist aj na 12V - treba pozriet dokumentaciu k tym suciastkam. Ak nie, tak tam daj nejaky regulator (napr. 7809, samozrejme s chladicom).
ty vo**! Já ten speaker mam přimo pod diskem! Proto mi mmožná někdy blbne disk. Už letí z okna ten repráček!!!Citace:
Původně odeslal Rainbow
ved si ho staci dat nizsie nie hned prec
Na 1. PC som dal speaker prec a vystup zapojil na zvukovku (ma na to vstup). V 2. PC je to hned pod diskom a nerobi to ziadne problemy (WD).
Jak je ten vstup označený na zkukovce? Já mám SB Live 1024. Je tam: TAD, CD_IN, AUX_IN a pak 2 řady pinů asi po 30 a je tam AUD_EXT.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Mám ještě jeden problém...
Jak jsem dal ten reprák do PC tak když strčím ten JACK do zvukovky tak v repraku začne škrčet a slyším v něm jak se rozjíždí motorek z vypalovačky. ??? Když konektor ze zvukovky vyndám tak vpoho.
zprovoznil jsem na www.pc.borec.cz/4um takže budu rad jestli se někdo zaregistruje a občas založí napiše nějake tema nebo napíše příspěvek..
Hodlam tomu udělat reklamu, aby tam chodili lidi. ;D
dik
Ten bych si tam nedaval, tady na foru psali, ze celkem dost hluciCitace:
Původně odeslal PCborec