uz to tu mam na disku.Citace:
Původně odeslal mrba
len teraz dva problemy.
kde najdem disketu (som v praci) aby som si to mohol preniest domov
a ten kablik na loopback - mal som ho nel som si sneho urobil jack-cinch
kurnik
Printable View
uz to tu mam na disku.Citace:
Původně odeslal mrba
len teraz dva problemy.
kde najdem disketu (som v praci) aby som si to mohol preniest domov
a ten kablik na loopback - mal som ho nel som si sneho urobil jack-cinch
kurnik
Ja som tiež v práci. Keď chceš disketu Ti venujem.
kurnik akurat dnes som vybral s batohu ten moj kopirovaci-prenasaci system (SM128MB+TravelFlash)Citace:
Původně odeslal mrba
no z niekoho tu disketu budem musiet vytrieskat. budem tu az do 22:30 takze sa mi to mozno aj podari.
to: mrba
Cau prosimte na jaky drivery jedes tu Forte Media 5.1 me dela strasnej
bordel v XP poci: zkusil jsem uz vsechny mozny a nemozny drivery
ale po case to zas zacne kurwit poc .. :evil:
dik moc..
pokud nedelas s MIDI klaviaturou, nebo nehrajes Duke3D, tak se bez toho obejdes ;) tahle karta totiz nema HW Wavetable syntezu, misto toho pouziva SW od Yamahy, ktera je ovsem vynikajici, ale dneska uz se stejne MIDI vubec nepouziva, takze na to kasli a stahni si ty ovladace bez toho..Citace:
Původně odeslal Loki12
neskoro ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Glassman
skusim toho duka3d? mas namysli tu podmazovu hudbu? to vtedy boli midi a dnes sa pouziva ako podmazik MP3 - netrepem???
midi boli vo winoch ako ukazkove hudby ze?
2 mesuge: Ja pouzivam len W98SE a tam mi to chodilo z drivrami z dodaného CD. Už som si stiahol aj tie od Abitu, ale než som ich stihol nainštalovať, podarilo sa mi kúpiť fortissimo 2 a mediaforte už nepoužívam. Takže, žiaľ s XP Ti neporadím.
vazne mi je luto ze si tie abit-drivere stahoval zbytocne ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal mrba
my vieme preco, ze?
Ja som mal pred 2 rokmi MediaForte 256 a na tu kartu som nenašiel 1 jedine dobre drivre. Kur*va jedna !!
Loki - nahod sem len tie vysledky ktore som nahodil ja !!!
To prekopiruj sem
Uh ah nechapu: Abit drivery na Media Forte ?
Nebo Abit drivery na neco jinyho (na desku nebo tak) ??
d.
clive cliveCitace:
Původně odeslal cLiVe
chvilocku mi daj na spracovanie - som v praci, ak chces parametre tejto zvukovky co mam v robote tak poslem :-)
GF3 mam doma - otestujem - dufam dnes a zajtra to tu postnem
:-D Som si to nejak neuvedomil :))
2 mesuge: Abitácka zvukovka má rovnaký chip ako mediaforte a niekde tu na fóre sa písalo, že sú lepšie, tak som to chcel vyskúšať. Ale som celkom rád, že už nemusím.
2 loki12: Zatial som s fort2 veľmi spokojný a s tými novými drivermi, ktoré nám dal Hercules pod stromček, to vyzerá celkom dobré. Celkom sa mi páči ten equalizér so zobrazovaním úrovne v pásmach.
este pre upresnenie - RMAA
dom si to naistalujem
vyrobim si kablik jack-jack (jack-cinch-cinch-jack:-))
a potom jeden koniec pichnem do line IN a druhy???? (headphones?)
takze asi takto
a potom uz len kliknem na test a jedem, jo??
Lepšie asi bude front repro. Je v tom celkom dobrá dokumentácia, takže z nej to bude asi jasné ( treba nastaviť úroveň, vypnúť všetky nepoužívané vstupy a výstupy a až potom test). Ten spoj cinch-cinch umiestniť tak, aby to nechytilo nejaký brum.
BTW je v poradku, kdyz mi u meho Fortissima III Sandra a ji podobny softy kartu detekuji jako "Hercules Gamesurround Fortissimo II PCI Audio Accelerator" ? muzete to nekdo vyzkouset
thx ;]
l0t
ok.Citace:
Původně odeslal mrba
len ma este teraz napada jedna otazka
1. ak to necham v prevedeni 5.1 a vypnem vsetky ostatne vystupy tak to potom aj tak nebude presne lebo nebude produkovany signal urceny pre sub. cen. a rear
2. ak zapnem len zostavu 2.0 (front only) nieje to to iste ako ked to dam pustit cez Headphones?
poradit prosim
s tim RMAA to neni zas tak jednoduchy, zalezi i na kvalite toho kabelu, ale pokud nebude dlouhej tak by tam takovy rozdily byt nemeli, kazdopadne aby byl slusny kontakt, potom zalezi na nastaveni mixeru.. urcite vypnout EQ, ostatni vstupy atd. a nejlepsi by bylo nastavit wave a line in na max hodnoty.. urcite kdyz si clovek pohraje s nastavenim mixeru, dostane lepsi vysledky :wink:
na headphones NEZAPOJOVAT! to je zesileny vystup s urcitou ekvalizaci, takze v zadnem pripade, hezky na front speakers a nastavit 2.0
2 loki12 : Ja by som to vyskúšal obidvomi spôsobmi a výsledok porovnal.
ad2/ Mne dávajú sluchadlá o dosť horšiu frekvenčnú charakteristiku ako front repro.
2 Glassman: Wave na max by som nedoporučoval, potom už vznikajú dosť veľké skreslenia
pre kristove ranyCitace:
Původně odeslal Glassman
ja chcem pre vas urobit test a nie hrat sa na audiofila v laboratoriu THX
takze si povedzte ako to mam nastavit, ja to tak urobil a postnem to tu
a nech sa uz nikto neopovazi polemizovat o dlzke kablika, jeho rozdeleni cinch/cinch, nastaveni mixeru, ....
takze kam pichnut kablik?
uz mi je jasne ze to line IN
a potom? front - headphones?
EQ -vypnem?
vystup na max?
vstup na max?
kabelem propojit Line IN a Front Speakers
v mixeru vstup Line IN na max, vystup wave na max
odpojit/ztlumit vsechny ostatni vstupy/vystupy
vypnout EQ
nepoustet Winamp :lol:
rozkazCitace:
Původně odeslal Glassman
kurnik sopa este nejaku disketu :(
S Glassmanom súhlasím so všetkým okrem mixera.
Úrovne doporučujem nastaviť tak, aby test signal bol na úrovni okolo -3dB(-5 až -1) ( Record niekde v strede, Front niekde v strede a Wave tak aby bola správna úroveň a v signále neboli vidieť skreslenia, príklad je aj v návode)
to zvladnemCitace:
Původně odeslal mrba
kurnik aj s disketou
Inaq chlapy nechcem vam do toho kecať ale čo stale haluzite o nejakom prepajani Line In a Front Out ??
Ja som normalne dal testovať tie testy v RM a no Problema .. Tak čo chcete ešte naviac testovať ??