OK, tak už mám od Mitchiho adresu, jen co složím potřebný kapitál tak vám to pošlu za cenu 17 x 116 + 2 x 500 = 2972 zaokrouhleno na 3000Kč + pošta.
Jsou to teda Arctic Fan PRO TC za 116Kč a Arctic Cooling Slim Silent PRO za 500Kč.
Ještě něco? :)
Printable View
OK, tak už mám od Mitchiho adresu, jen co složím potřebný kapitál tak vám to pošlu za cenu 17 x 116 + 2 x 500 = 2972 zaokrouhleno na 3000Kč + pošta.
Jsou to teda Arctic Fan PRO TC za 116Kč a Arctic Cooling Slim Silent PRO za 500Kč.
Ještě něco? :)
Si zlaty clovek Marty. Hold, mas moju pochvalu.
A nemozem zabudnut ani na mitchiho. VDAKA!!!
ja tiez dakujem Martymu, mitchimu a Axelovy.
Martymu - ze sa dal na takuto zalezitost a nam blaznom veri ze mu dame prachy - neboj dame
mitchimu - ze sa neboji ist do takejto pakaze a bude sa tym kaslat a posle to este do KE
Axelovi - ze ma na tento biznis upozornil.
uz sa tesim ako budem drzat v ruke ten suprovy chladic, a dva super tiche coolere.
Ticho a sucho - to je PC
PS:
len ma tak napada co mam urobit s dvoma titanmi (D5TB/CU a D5TB)
- vyskusat balistiku?
- vyskusat topny bod?
- vyskusat odolnost voci uderu kladivom?
- poradite?
;D
Ak to ma velku zakladnu, tak ako pasiv na HDD a ofukovat zvonka bedne namontovanym vetrakom. Krasne chladny disk...
Alebo ako tazitko na papiere na stole. Ponevac mam stol pri okne a to je nonstop dokoran, musim vsetko zatazovat.
Marty ale pokial viem tak Loki12 a Jan chceli Arctic Cooling Slim Silent PRO TC za 561,20 KčCitace:
Původně odeslal Marty
ale aj tak by som sa chcel tymto vrejne Martymu PODAKOVAT za to ze nam to posle a ze sa SAM OD SEBA ponukol :o ;D
patri ti nasa vdaka :wink: :!:
Dik Marty ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
toto uz mam vyriesene. asi viede kupil som si frontiera case a tam ma vpredu dole 5 pozici na HDD a hned pred nimi su dve pozicie na dva 80*80 vetraky - zatial tam mam jeden ale teplota isla dole cca o 2 stupneCitace:
Původně odeslal Axel
titan je naozaj veliky chladic a popravne ani neviem ako by som ho tam pripevnil ale zase nieje az taky velky aby mi poriadne ozvadzal teplo z HDD
- tazitko - titany maju velmi (fakt) velmi ostre hrany a dat si to na stol a chytat to? nikdy
ako pasiv do dosky - velmi velky
ako pasiv na grafiku? - ved by som to zlomil
fakt neviem co snimi
ako pasiv su velmi dobre len ten cooler je ako mala cirkularka
Nacapes trosku pastou a polozis hore na disk, teplo stupa hore, zohrieva pasiv a ten chladis. Popripade kvapka lepidla na rozky, aby sa ti pri otrasoch disku neposuval a neskydol sa dole... Disk mi siel o 20! stupnov dole.
z coho si pouzil pasiv na HDD ??? ;DCitace:
Původně odeslal Axel
Zo super silenta
OKay, omlouvám se, než to půjdu koupit, stejně to tu ještě ověřím.
Ja minimalne jeden kupim, potrebujem pasiv na grafu.Citace:
Původně odeslal Loki12
Mas ich celohlinikove, alebo s medenym jadrom ???
jeden hlinik
jeden jadro
Kolko xces za ten hlinik ? fucak netreba.Citace:
Původně odeslal Loki12
Update:
No tak odchadzam, zajtra navecer sa vratim. Napis co a ako, nech s tym zbytocne nestracam cas :-( Ak ich chces.
co ja viemCitace:
Původně odeslal mino
das mi 100 a ja ti ho aj doveziem
posli mi SZ
...inak co sa tyka toho cla s tym si hlavu nerobte 3000Kc je uplne v pohode :arrow: takze bez preclievania :wink: clo je az tusim od nejakych 6000Kc
MARTY
kedy to uz budes posielat na Slovensko
Niekto je tu nedockavy :wink: .
No co chce sa len informovat ;D Ale aj mna to trocha zaujima :-)Citace:
Původně odeslal Loki12
mitchi chcel v pondelok objednavat u Martyho, ten to musi ist kupit, poslat atd... Takze niekedy v priebehu buduceho tyzdna hadam by to mohlo byt na Slovensku.
V ARTEMISSE v KE maju aj skladom...takze ak niekomu nejde velmi o cenu a nechce sa mu cakat...moze kupovat.
Tak jsem je dneska koupil :) 17ks AC PRO TC (víc stejně neměli) a bohužel zatím jen jeden SlimSilent PRO TC. Omlouvám se tomu co ho dostane, ale nemohl jsem odolat, a chtěl jsem ho vyzkoušet, leč se mi nevešel na desku!!! (překáží tam koďan u pamětí)
Jo a ten další bude asi zítra nebo v pátek, takže to pošlu nejspíš v pátek. A teď něco pro ty co se nemůžou dočkat:
http://www.sweb.cz/dejmalm/v5mod/Image021.jpg
Ehm, nejste tak trosku offtopic? Ja ze me zajima ten novy chladic a ted se kazdy novy prispevek venuje privatni domluve. ???
[quote="Marty"]Tak jsem je dneska koupil :) 17ks AC PRO TC (víc stejně neměli) a bohužel zatím jen jeden SlimSilent PRO TC. Omlouvám se tomu co ho dostane, ale nemohl jsem odolat, a chtěl jsem ho vyzkoušet, leč se mi nevešel na desku!!! (překáží tam koďan u pamětí)
Jo a ten další bude asi zítra nebo v pátek, takže to pošlu nejspíš v pátek. A teď něco pro ty co se nemůžou dočkat:
quote]
HUR HUR HUR HUR HUR HUR HUR HUR HUR
uz to ide
uz je to zbalene
uz sa tesim ako prasa
ten obrazok sisi mohol odpustit
vies co to bude
este minimalne
7-8 dni
umreeeem
:o :o :o teda Marty :eek: toto by ma nikdy nenapadlo odfotit to :lol:
:mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh:
edit: ake su su tvoje dojmy z A.C. SlimSilent TC ??? ;D (otacky,teplota,atd..)
Dojmy žádné, nedostal jsem ho na desku.Citace:
Původně odeslal mitchi
2GABO: neměl jsi s tím taky problémy?
Vadil mi tam koďan u pamětí, ...