Re: Smartphone SAMSUNG GALAXY je fakt BOMBA!!!
Tak můžu s klidem prohlásit, že Samsung Galaxy Note je prostě BOMBA!!!
Na velikost jsem si zvyknul za půl dne, rychlost a odezva je lepší než u S2, vejde se mi v pohodě kam potřebuju a ten displej je prostě parádní...
Jediné, co mi pořád nic moc neříká, je stylus - ne, že by nešel použít intuitivně, ale je to pro mě pořád spíš jen taková blbinka na hraní.
Re: Smartphone SAMSUNG GALAXY je fakt BOMBA!!!
buduci tyzden ho budem mat doma , tak poreferujem tiez
Re: Smartphone SAMSUNG GALAXY S2 je fakt BOMBA!!!
Az vam to bude zase male, tak tady mate tip na nastupnika :).
http://samsungmania.mobilmania.cz/cl...2/default.aspx
Má to naprd foťák, nevejde se to do náprsní kapsy u košile a nejde to ovládat jednou rukou... navíc tohle u hlavy při telefonování už vypadá fakt divně - já věděl, proč nechci tablet... ;)
tak dneska sa mi parchant pocas 120km na dialnici nevedel najst v Sygic navigacii - stale cakal na platny signal GPS ale viac ako 2 satelity nikdy nenasiel .
Vyzera to ze riesenie je tu : http://www.galaxynoteforum.net/galax...ade(official)/ , po nainstalovani GPS Testu nasiel satelity OKAMZITE cca 10ks a Sygic sa chytil tiez .
Čísla z prodejů potvrzují můj dojem, že se Samsung prostě zase "trefil"... ;-)
http://www.svetandroida.cz/samsung-d...xy-note-201203
no tak po tyzdnovom pouzivani je s mojho kusku diagnosticky nastroj pre moju wifi siet :) ultraprenosny prehravac filmov / v ramci testu prehral 2xza sebou Avatara = cca 5h a baterka hlasila 48 % zostavajucej kapacity / herna konzola , atd ......... zatial vyjadrujem maximalnu spokojnost
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Obavam se, ze to nejsou cisla z prodeju, ale uhrn dodavek na trh. A historie rika, ze u Samsungu je to dost podstatny rozdil :)
Po měsíci a půl používání Samsung Galaxy Note stále naprostá spokojenost... až si nejsem jistý, jestli do něj nový Android 4 vůbec chci... ;-)
jakou ROM na GS2 pouzivate? ja par dni jedu na MUIU v4 a premyslim o zmene...
No sice nemám nic od samsungu, ale rozdíl na kindlu fire po instalaci ICS 4 je neuvěřitelnej, vše je rychlejší zpět už bych nešel ani omylem .-)
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Po měsíci a půl používání Samsung Galaxy Note stále naprostá spokojenost... až si nejsem jistý, jestli do něj nový Android 4 vůbec chci... ;-)
No tak kdo by si koupil iPhone 4s par tydnu pred predstavenim petky, ze :).
Jinak osobne popularitu S III fakt nechapu, plastak (s opravdu mega plastackym dojmem v ruce) za 15 tisic... Kazdopadne myslim, ze by vsichni vyrobci top mobilu meli poslat do Applu srdecne podekovani za to, ze presvedcili zakazniky, ze utratit za mobil 15k+ je v pohode.
Evidentně ostatní to pochopili dobře... ;-)
Prodané smartphony ve třetím kvartálu 2012 |
Pořadí
|
Firma
|
Počet prodaných kusů v miliónech
|
Podíl na trhu
|
1. |
Samsung |
56,3 |
31,3 % |
2. |
Apple |
26,9 |
15 % |
Co ma spolecneho pocet celkove prodanych smartphonu s uspesnosti prodeje Galaxy S3 vs iPhone4S/5?
Kdyz uz tak odkaz na original tebou postovaneho clanku
http://thenextweb.com/mobile/2012/11...ne-in-q3-2012/
Nehlede na to ze u tehle tabulky stejne nemas uvedeny zdroj...
Nicmene neda se pochybovat, ze podil Apple se bude snizovat, delaji high-end a jenom high-end, ktery navic nemusi vyhovovat vsem.
Porad resim, jestli uz na SGS2 s novym 4.1.2 ROMem funguje USB_audio (ano, chci to kuli DAC). Vi nekdo?