Z toho jsem zmateny :o Kazdopadne pri FSB166 by snad melo vsecko jet v pohode na moji sestave ne? Prece nechci MOC kdyz jedu fsb166 :-(Citace:
Původně odeslal TimeLord
Printable View
Z toho jsem zmateny :o Kazdopadne pri FSB166 by snad melo vsecko jet v pohode na moji sestave ne? Prece nechci MOC kdyz jedu fsb166 :-(Citace:
Původně odeslal TimeLord
No vsak ja tiez. bohvie ako si to bios riesi ked je tam AGP lock. Ale moja R9500 by urcite nesla na 100MHz aj ked to ten program ukazuje.Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Moj Sapphire R9000Pro 128 robil artefakty a roznofarebne bodky (aj vo win - na tmavsom podklade) uz po par minutach a pritom nebolo nic taktovane. Chyba sa objavila rychlejsie pri zapnutom antialias. (OK TRUEFORM ...)
Prva reklamacia neuspela, odpisali, ze testy sli 30 min. a ziadny problem sa neobjavil. Pri druhej reklamacii som napisal ake drivery a soft (mozno nepoznali 3Dmark2001) a poslali novu kartu.
Ak by bolo treba, posielal by som tu kartu po reklamaciach kym by nevyprsala zaruka ... ;D
No v situaci,ze bys utratil penize a nemel kartu nekolik mesicu by ti do smichu moc nebylo. Ja ted stravil mesic na TNT2 pac byl R9700 na reklamacce a nebylo to nic,co bych zase chtel zazit :roll:Citace:
Původně odeslal Jimi47
Můžu tvá slova jen potvrdit,teď jedu taky na TNT2,haluz!!!!!!!Citace:
No kartička šupitala na reklamačku,ten můj problém je v desce a pamětech(s TNT2 mi to dělá to samé),ale na té kartě jsem shledal ještě jiné závady,takže šla k pánům technikům ;D
Tobe to dela i s TNT2? Takze byl radeon nevinny? :oops: No me TNT2 slapala v pohode,takze predpokladam,ze mi asi zlobi zdroj,nebo jsem mel proste spatnou kartu /i kdyz to byl Hercules/.Ted shanim dobreho fortrona ale nemaji.Musim ho objednat a to asi rovnou 350W kdyz je drazsi jen o necele 300Kc nez 300w.Citace:
Původně odeslal jago
Teď mají v CC Fortrona 350W se 120-kou větroněm,doporučuji koupit!Citace:
Nakonec jsem v Autocontu za 1550Kc koupil Fortrona 350W FSP 350-60BTP. Je to ten s pasivnim chlazenim...je DOST tichy :wink: .Citace:
Původně odeslal jago