Kdosi psal v prispevku, ze mel s MX500 na PS2 problemy a tady zas, ze s USB sou problemy na WIN98 a na slabsich PC, jelo by mi teda MXko vubec na starem Celeru?
Printable View
Kdosi psal v prispevku, ze mel s MX500 na PS2 problemy a tady zas, ze s USB sou problemy na WIN98 a na slabsich PC, jelo by mi teda MXko vubec na starem Celeru?
Ten měl problém v PS2, že mu to skákalo. Testoval jsem myš ne Celeronu 600 mhz s 256MB SDRAM a WinXP. Myš jela skvěle jak v USB, tak PS2.Citace:
Původně odeslal Frantissek
Záleží spíše na jednotlivém hardwaru, nebo měl divný kus, protože jsem těchto myší kupoval hodně a s žádnou problémy nebyli.
Na Win98 jsem jich také pár skoušel, žádné problémy jsem nenašel.
Spíše preferuji PS2, při frekvenci 200 je opravdu citlivější a živější, než, když je připojená přes USB.
FIHA, frekv. 200 u PS2 vs. len 120 u USB ... to je pre mna novinka... co uz - clovek sa uci cely zivot ... :oops: (jak to povedal Svejk : ...clovek si mysli , ze je gigant, ale je ... :wink: ;D )
... osobne mam OEM MS IE3.0 zapojenu do USB , takze by som chcel skusit, cez dodanu redukciu PS2 s pretaktovanym rozhranim na 200 8-) ,
...akurat by som potreboval vediet, kde a ako sa to pretoci zo standardnych 100 na 200 ??? :oops:
Mělo by se to zobrazit v ovládacích panelech v sekci MYŠ. Nevím, zda je to tam standartně bez použítého softu (MouseWare, IntelliPoint). Mám MouseWare a tam to standartně je, pokud je zapojena do PS2. Takže v IntelliPoint by to mohlo být taky.Citace:
Původně odeslal Marcelino