No, že jsi to ty, tak to vyfotim a nahodim na web. Na PC Tuningu v recenzi jednoho z tech superpanelu je fotka my skrine se sundanou bocnici, to jsem nevychytal :lol:Citace:
Původně odeslal eraser
Printable View
No, že jsi to ty, tak to vyfotim a nahodim na web. Na PC Tuningu v recenzi jednoho z tech superpanelu je fotka my skrine se sundanou bocnici, to jsem nevychytal :lol:Citace:
Původně odeslal eraser
ok díky, ten panel za tu cenu, ale nepčipadá v úvahu.... :-( max bych dal 800
http://nikdo-zajimavy.unas.cz/Fx.jpg
těch kabelů si nevšímej, včera jsem se v tom vrtal a nedal to dohromady... kulatý jsem zatím vyndal ven :oops:
No, do litra je ten druhej, na ten taky pisu recenzi... Teda, zacnu psat zitra :)Citace:
Původně odeslal eraser
Pěkná práce.... Od kaď je DC? to řezal diamantem?
Jak vypadá, link pls a včem se liší si už zjistím :-)Citace:
Původně odeslal Fx
Z Prahy a pokud vím, už na to nemá čas...Citace:
Původně odeslal eraser
škoda, sám se do toho nepustím opět bych to zmrskalCitace:
Původně odeslal Fx
Je to ten druhý z dcase... Jinak linky si najdes na www.vantecusa.com (je to to samé jako ty w-force), typ NXP-201Citace:
Původně odeslal eraser
Tak si to nech udělat na dcase laserem :idea:Citace:
Původně odeslal eraser
Tak jo až budu mít cestu tak se tam stavím, díky za typCitace:
Původně odeslal Fx
Tak to mám doma děti dneska jsme to dostal a zprovozni, nevíte k čemu je jakoby takový te nkovový prstýnek co byl u šroubků???? JINAK NICE. Větráky jsem zapojil na 7V a nějak moc to teda nefičí :-(
ALe byl jeden průser, sestavím zmáčknu power (zdroj byl samozřejmě zaplý) a nic, znoava nic. Vše překontrolovávám. Pak jsem vzal šroubovák a sratem jsem to zapnul, pak jsem přehodil tlačítko power s resetem a startoval to resetem to me srXlo tak jsem sundal přední masku a koukám ten drátek byl přelomenej, já chopiv se své pájky jsem napravil to nezbytí a startuji od té doby jen tlačítkem POWER. The End. :-)
To je na stínění těch drátů k desce... Já to tam nemám.
Takže to mám dát hned za vývod těch drátů ze zdroje?Citace:
Původně odeslal Fx
Vlastně ani nevim, kam to patří ;D
Dee by to měl vědět
Snad potom Dee poradí,
Nevíte kde seřenu tohle http://www.arena-chieftec.com/?page=...=4&language=uk
Zkus se domluvit s dudu, třeba ti to doveze
Nějak mi nejde jeho web. neznáš jeho icq nebo mail
Mně jede...Citace:
Původně odeslal eraser
shop@dcase.cz
s*r na kupování, tohle zmákneš sám! Koupíš rozšiřující záslepku s USBčkama co se dává místo jedný PCI karty a podle toho to vyřízneš, neni v tom žádný zapojování, jenom to proříznout, to je pohoda. Hlavně se toho neboj a uděláš si mnohem hezčí a můžeš si tam přidat třeba jacka na sluchátka a další blbosti a bude to originál delluxe ;DCitace:
Původně odeslal eraser
Dík za důvěru koupím nějakej kryt a jdu řezat :-)Citace:
Původně odeslal apik
to je original Kouwell nevim oznaceni, akorat sem to striknul :-)Citace:
Původně odeslal eraser
EDIT: tak sem to nasel, je to presne tohle :-)
http://www.kouwell.com.tw/2591.htm
to je FERIT, maj se skrz to provleknout a jednou omotat draty od diod a cudliku... je to na potlaceni nejaky elektromagnetickyho vyzarovani z tech dratu!Citace:
Původně odeslal eraser
nekdo z vyzkumaku nebo labiny kde se delaj testy EMC (ElektroMagnetic Compatibility) by ti to jiste dopresnil... :wink:
dík , myslíš že to je zapotřeí?Citace:
Původně odeslal Warlord
Já jsem to hodil do šuplíku a prdim na to...Citace:
Původně odeslal eraser