To je tajné,bohužel :wink:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Printable View
To je tajné,bohužel :wink:Citace:
Presne sem cekal ze to napises.... :lol: :lol:
Staci to koupit bez DPH ;D
Teď ještě aby zítra došla,tam kam má a bude to v pohodě.Citace:
Tak prave testuju ... kdo se chce podivat, tak muze na Podebradova 119 v Ostrave. Overclocking 425/380 - Mother of Nature s AA bez jedine anomalie. Jinak jsem jadro vytah v 2D az na 460 MHz.
Tak prave testuju ... kdo se chce podivat, tak muze na Podebradova 119 v Ostrave. Overclocking 425/380 - Mother of Nature s AA bez jedine anomalie. Jinak jsem jadro vytah v 2D az na 460 MHz.
Kto by tam chodil, kup si caravan a sprav prezentacnu jazdu :-)Citace:
Původně odeslal Jan Dudek
5900 bodu v 3DMarku 03
pri 425/380 ? tak to potom nic moc, mat take frekvencie na R9700 tak spravim viac bodov..Citace:
Původně odeslal Jan Dudek
Jenomže takové frekvence nedáš na r9700pro,navíc jestli to testoval zase na P IV 2.4Ghz,tak to jsou slušné výsledky :)Citace:
Původně odeslal TimeLord
Jan je z Ostravy :o
Zas jsem o něco chytřejší ;D
nechodia nahodou manici na 3dmarku okolo 500MHz na R9700Pro ? ;-)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
2,4 GHz, ale zitra mi prijde otevrene 3 GHz P4 s HT, a od priste testuju na 3,2 GHz + 800 MHz + HT :) to bude ficulak :)
Možná tak s R9600Pro to dáš a nebo když chladíš R9700Pro peltiérem a máš na tom udělaný voltage mód :),vidíš že to má na 2.4Ghz,což je něco jako 1.8Ghz XPčko :)Citace:
Původně odeslal TimeLord
To Marek> Chces tipnout na kolik pude ta tvoje nova grafika MAX?
Paměti o moc výše nepůjdou si myslím .. to jádro .. tipuju tak 460Mhz .. možná i 500Mhz,uvidíme jestli tam půjde o napájení toho gpučka nebo teploty,jestli teploty,tak to bych těch 500Mhz možná mohl dát,ale pokud to bude házet menší chybky,tak asi přijde na řadu voltage mod :lol:Citace:
S tim chlazenim co tam je tak 350/400
Jak to myslíš těch 350/400 ? základ té grafiky je 380/340 totiž ...Citace: