no dobre uznavam klamal som moja zostava je takato
Printable View
no dobre uznavam klamal som moja zostava je takato
No,vidis,a ani to nebolelo ;D Ted mi rekni proc???Citace:
Původně odeslal eXcalibur
najviac ma sere ta FX ze nema 256 bit zbernicu nevietre kedy vyde ak vyde nejaka FX s 256 bitovou zbernicou a jak sa bude volat
No tak toto je thread za všetky drobné. :mweheh: :mweheh: :mweheh:
Heh ja som to tusil este ked sa ten thread zalozil...par komponentov z toho sa ani nepredava.. ;D. Som len bol zvedavy ako sa to vyvinie....chcete to LOCKNUT?
Tak vie tun nikto kde sa v Blave da zohnat thoroughbred B0 1700+ do 3000 sk ???!!!! :-) :-( :-) :-( :!: :?: :!: :?: :oops:
Nezamlouvej a rekni proc si nam lhal :lol:
ty si nikdy neklamal ? Len ma sralo ze ta FX-ka ma len 128 bitovu zbernicu ! A viem ze budem vypadat jak blb ale ja som fakt netusil ze to na tom pctuningu bol len aprilovy zart ! a preto som si ja aj tu Manli geForce Fx 5800 kupil za skoro 16000 litrov ale zatial som to ani neskusal a teraz uz ani nebudem !!! To tam bolo niekde napisane ??????????
tak vie nieto otom thoroughbrede ??????????????? Som zufaly !!!!!!!!!!!!!!!
Citace:
Takhle verejne ne :wink: Jetsli chces,prijedti tu mou "mašinu" ukážu :lol:
Hovori sa 16 litrov - nie 16000 to by bolo trochu moc ;D.
To Gabo: Ja by som to tuším zakonzervoval a vystavil niekde hore. Veď je to perla. Dúfam že sa sem prídu pobaviť aj ostatní.
to Ex: Klamať sa nemá...... ťa mamina neučila?
V Libre by ešte mali mať DUT3C.
2Excalibur: takze mas ponaucenie....a aj to ze kde kupit toho THB. Inac si sa moc dobre do fora neuviedol..nic v zlom teda :| :?
No dobre dobre velmi to lutujem :-( :-( :-( .... uz mi to nepripominajte lebo sa z toho zblaznim :? :? :? .... slubujem z uz to nikdy neurobim .... :wink: :wink: :wink:
Inac tie procaky co maju v ageme alebo v sharku 1700+ az 2000+ to su palomina ???
V ageme mali 1700+ DLT3C TB B0, ale už vraj nemajú. Sme všetky vykúpili. ;D :smoke:
Tak si na to příští rok vzpomeň,1 dubna v žádném médiu nehledej seriozní informaci.A jestli sis tuhle grafiku koupil jen kvůli tomu...hmmm ;D ;D :lol:Citace:
Mna porazí !!!! :-o :-o :-o čo ja budem teraz robit ???
CCCCCCCOOOOOOOO teraz ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :?: ??? :oops: :-o :-( :o
Ludia tie ceny co ma libra v cenniku tak to su bez DPH Nie???
Obrátíme list,jestli ještě sháníš toho Athlona a na Slovensku ho sehnat nemůžeš,tak koukni sem :arrow: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...22110&level=25 mají tam revizi DLT.
Jéééžiš, človeče nešťastný. Pre teba bude asi fakt lepšie objednať si to cez net. :-o :-o :-oCitace:
Ty ceny budou bez DPH,je tam XP 1700+ za 2100sk,tolik stojí v Čechách s DPH.Citace:
2GABO: Zamkni to, ale NEVYMAZAVAJ...
Sem sa budem chodit zabavat tak raz za tyzden :lol: :mweheh:
Samozrejme bez DPH, veď je to tam hneď hore napísané. Ale silne pochybujem že tento eXpert má živnosť. astalavista a sajonara