Bud mas problem so softwarom (nejake zle casovanie) alebo mas niekde zly kontakt.Citace:
Původně odeslal Helos
Printable View
Bud mas problem so softwarom (nejake zle casovanie) alebo mas niekde zly kontakt.Citace:
Původně odeslal Helos
Tak už mi to funguje , byl blbej kontakt na jednom signalnim kabelu , proto ty divny znaky . Jeste k tomu invertovyni displeje , ta folie kterou pouzivaji na bi-techu by mela byt od firmy polariod , ale aniv prodejne fotoaparatu mi nebyli schopny poradit . Tak fakt nevim kde tu folii sehnat asi napisu primo autorovi clanku na bi-techu jestli mi muze e-mailem poslat presne oznaceni te folie, ale jelikoz to je asi polaroid cena bude dost husta :)
co sa tyka toho invertovania LCD - dnes som zistil nahodou ze staci tu foliu bud otocit o 90 stupnov alebo ju dat rovnako otocenu z druhej strany displeja - ak je pred nim tak ju da za a opacne. Tym padom netreba kupovat novu foliu a strihat.
:drool: chciii ale jsem z Prahy :(Citace:
Původně odeslal NOD
2 Marty
No keď budeš mať cestu cez blavu tak sa zatav alebo keď pôjde niekto od Vá stak sa ozvy. :wink:
nejaky pouzity LCD nabizej zde, snad nabidka jeste plati
http://soucastky.wz.cz/
2dwo:
http://www.linuxzone.cz/index.phtml?ids=7&idc=206
jest ebych mel dotaz .. jakej pouzivate na lcd soft pod winxp?
JaLCD v kombinaci s Motherboard monitorem...
Ale nutně bych potřeboval tu polarizační fólii na inverzní displej... :evil:
Hmmm tak dej vedet jestli ji nekde sezenes , protoze me se nechce mrzacit tu originalni folii ktera je na displeji .
Já už ji zmrzačil tak, že skončila v koši...
Naštěstí ten displej jede i bez toho... :roll:
JaLCD pouzivam taky .. ale je potreba vzydcky spustit dlportio.exe ktery nahraje knihovnu DLPortIO.DLL nebo jak se to jmenuje .. kdyz to dam po spusteni tak se to nekdy spusti nekdy ne a spoustet to rucne je dost otrava .. tak by me zajimalo esli neni nejakej soft co to ma uz v sobe zaimplementovany
kdyztak VIPER mohl bys mi napsat jak to mas vsechno nastaveny? tou kombinaci s MBM myslis co? ze si z toho beres jen info ze senzoru?
Co mas presne za displej? Rad bych ze svyho tu folii sloupnul, ale taky bych na nem rad este neco videl :-)Citace:
Původně odeslal *VIPER*
Zkousel sem to u nakyho jinyho displeje, a tam pak nebylo videt nic :-(
2 Anys: Jo, sem tam mi to taky blbne... Kdyby někdo věděl co s tím, tak budu rád... MBM tam mám jen kvůli JaLCD, aby si z něj bral hodnoty...
2 Lando: Mám tam něco 4x20 znaků, ale co je to za značku a typ to netuším... Ale nějakou fólii tam asi budu muset dát, ono to podsvícení torchu moc bije do očí a pak nějsou ty znaky tak dobře čitelné, ale vidět jsou v pohodě...
Mas to podsviceny LEDkama? Zezadu? Z boku?
Podsvícení je tam origoš žlutozelené zespodu, což mě pěkně irituje, já chci modrou!!! Ale zatím jsem nepřišel na nějaký efektivní a hlavně efektní způsob, jak to podsvítit modře... SAKRA :evil: :evil: :evil:
Aha. Videls, jak je to tam vyreseny? A kde byla predtim ta folie? To prosviti skrz, nebo je az za tema diodama? Kazdej dneska pise, jak si dodelal podsviceni LEDkama z boku, ale nikde sem vo tom nic vic nevidel :-(
neviete niekto ci je KS0066 kompatibilne s HD44780 ???
No konečne mi prišiel LCD MC1602E-SYL + neaké konektory z GME. 8-) Paráda. Dúfam, že s tým nebudú neaké problémy.
P.S. Neviete náhodou, akou farbou je tento LCD podsvietený?
Zelene (jako skoro vsechny displeje u nas dostupny)Citace:
Původně odeslal Tamango
Už som tú farbu zistil. Doma som to zapojil a .... funguje to na prvý krát. Nič zložité.Citace:
Původně odeslal BDs
Mám však otázku na soft. Nainštaloval som si jaLCD. Funguje, ale nechce mi zobrazovať info o HW monitoringu (teplota PCU, otáčky FUN a podobne). Dosku mám ASUS a mám spustený aj ASUS PROBE na monitorovanie HW. Ako mám spraviť to, aby mi tieto info LCD zobrazovalo? Díkes
pokial sa nepletem tak to nejako bere s MotherBoard Monitora ... teda aspon mne to zacalo po jeho instalacii ukazovatCitace:
Původně odeslal Tamango
Dík. Tak to teda vyskúšam s tým Motherboard Monitorom. UvidímeCitace:
Původně odeslal Lopo
Ahoj
mam problem s LCD potreboval bych zdrojaky pro ovladač LPT pro linux
respektive pro QNX4.25 ale to je hodne podobny a to uz snad s kamosem nak doprogramujeme. a uplne super by bylo kdyby k tomu byli i zdrojaky softu na ovladani např. LCDcenter nebo Jalcd atd
dik za pomoc
ano je ja mam doma 2*40zn s podsvietenim s tymto radicom a funguje mi to squeleCitace:
Původně odeslal Lopo
mno za tu dobu som to uz davno zistil sam :wink:Citace:
Původně odeslal user