Re: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu
Citace:
Původně odeslal
mokus
a mohu se please zeptat, kde se nastavuje premium download? zdá se mi to že to jede příšerně pomalu na to že jej mám aktivní... a nikde to nemůžu najít nebo se to nastaví automaticky? dík mokus
a jak myslis, ze by si zjistil login a heslo? :)
na nastaveni premium uctu se muzes dostat dvema zpusoby:
1) v levem dolnim rohu je takova zarovka, na ni kdyz klikas levym mysitkem, tak to globalne povoluje/zakazuje pouzivani premium uctu pricemz se tam zobrazuje mala fajfka. kdyz na to kliknes pravym mysitkem, vybehne ti seznam vsech serveru, najedes na ten, ktery te zajima a rozbali se ti podmenu, kde vyberes "configuration". ve spodni casti jdownloaderu se ti otevre jedna nebo vice karet s nastavenim pro dany server kde mimo jine muzes pridavat/odebirat premium ucty
2) v levem menu programu si rozkliknes Configuration a z podmenu vyberes Hosts. V prave casti programu se ti zobrazi seznam serveru, dvojklikem na vybrany server se ti opet otevre stejne nastaveni jako jsem popsal vyse ;-)
hluboké díky, už to jede :]
jen mi ten program asik vypnul zvuk, jak jsem tu někde četl, ale ve FF :-?
Citace:
Původně odeslal
mokus
a mohu se please zeptat, kde se nastavuje premium download? zdá se mi to že to jede příšerně pomalu na to že jej mám aktivní... a nikde to nemůžu najít nebo se to nastaví automaticky? dík mokus
Nastavení -> Servery -> v seznamu najdi rapidshare.com a označ ho -> dole na stránce klikni na Nastavení -> odspodu vyjede okno a v záložce Nastavení Premium přes + přidáš nový účet.
EDIT: Kua, sem přehlídl, že už je na další stránce odpověď...
zacal jsem pouzivat Rapget.RS hned jak se tu objevil ze funguje. Ted jsem ale narazil na problem, ktery jsem nevyresil. Editace vlozeneho linku. at delam co delam nevim jak upravit vlozeny odkaz. Myslel jsem ze je to limit free verze, ale na ofic strankach nic o tom neni. poradi nekdo. DIky