To radsi ten Falcon Rock II za 300,- :) Chladit to o moc hur nebude a nebude to aspon rvat.
Printable View
To radsi ten Falcon Rock II za 300,- :) Chladit to o moc hur nebude a nebude to aspon rvat.
Fok... je fakt daka zla seria :-(Citace:
Původně odeslal GABO
Skus vymenit ;D
no podla kodu vidno ze bol degradovany z 2500+, myslim ze sa oplati kupovat len 2700+ a lepsie
Ja mam kusok downgade z 2500+ a ide lepsie taktit akoten Gabov.
Vyzera to tak ze seria SPMW celkom ujde.
Takze nakoniec 2100 Mhz, 1.6V a tichy komp ako predtym. Rozdiel medzi vasimi je ten ze pokial vy idete na danej frekvencii este 1,5V ja uz musim 1,6V... :|
2Toxic podle me za ty penize taky nesezenes lepsi chladic nez V11, ma svoje chyby ale zase vybaveni , cena atd. proste nic lepsiho jsem nevidel do 1000 samozrejme
No, ja mam bez zátěže 41-43°C a po zátěži (15*3Dmark2001) 47-48,5°C (zkoušel jsem to několikrát). Bydlim na koleji v malinkatý místnosti a počítač mám kousek od topení. Bohužel nevim jaka to je serka, jenom 0308, na vic jsem se nepodíval. Sundavat chlaďák se mi nechce.
2Pavlis 2MaPa: Neviem ako vy, ale moj nazor je taky, ze naco davaju ovladaci panel do zadu na case, a este ta sprosta mriezka. Ventilator je taky isty ako na V9 a nie je bohvie co. Jedine co je na tom chladici dobre, tak je ten medeny pasiv (a iba za neho dat take peniaze je podla mna hlupost). Je to moj nazor a nikto mi ho nevezme.
Ja mam V9 iba preto, ze nic lepsie som v ten den v KE nenasiel a surne som ho potreboval (tu v KE je problem zohnat nieco ine ako Thermaltake, Titan a Coolermaster).
Na Downgrade vobec nezalezi OC. Uz to vela ludi potvrdilo a ja to mozem tiez len potvrdit !!Citace:
Původně odeslal Toxic
Tak urcite je to dobra seria pretoze takmer kazdy sa snou pri 1.775V dostal na +-2400MHz co nieje malo!! Su ovela horsie serie napr. co ma GABO :!: !!Citace:
Původně odeslal Vorlon
seria co ma gabo by sa mala dat podla jednej stranky vykrutit na nejakych 2900+ pri 1.6V, takze mozno ma gabo fakt len zly kusok, a mozno to neni taky zly procak
To je divne, taky rozdiel v jednej serii som este nezazil.Citace:
Původně odeslal aquadust47
Ono to nie je divne, pretoze je mozne ze to robi teplo...zoberme v uvahu ze je tam ten na hard pretaktovanie slaby (ale tichy) chladic. Ono by sme dany problem ci je zly alebo nie je zly kus vyriesili tym, ze by som buchol na CPU vodne chladenie a hned by sa to zriesilo...ci nie nahodou chladenie je na vine..
Podle mojí zkušenosti to s tím topením DLT není tak zlý, měl jsem 2ks DUT, první šel na 2005MHz (down 2500+), druhej na 2067MHz (down 2800+) při 1,7V, teď mám DLT (SPMW down 2600+) a jde na 2150MHz na default voltage, při 1,575V jde na 2200MHz a při 1,675 jde na 2323MHz, chlazené vzduchem (ALPHA PAL 8045) a teplota +-1 stupeň stejná u všech tří.
Základ je asi šťastná ruka při výběru - moc se mi do toho DLT nechtělo, když jsem viděl, ze je jenom Down 2600+ a teď jsem moc rád, že jsem vyměkl a vzal ho :-)
A nevedel by si napisat presne oznacenie tej serie alebo radsej tu napis setko co mas na tom ciernom stitku ??!!Citace:
Původně odeslal HWTest
No prob.
AXDA1700DLT3C 9571896261004
JIUHB 0308SPMW
ja mam dost podobnej ;D
AXDA1700DLT3C JIUHB0308SPMW 9571896260051
zatim ale jedu jen na 2600, kvuli desce... :?
ale oproti DUT3C co jsem mel predtim topi podstatne vic....
hmm tak to ej zajimavy... vymenil sem DUT3C za DLT3C 308SMPW a jede na 2200 ale topi mi pri volcanu na HIGH 51C!!! :(( ta DUT3C pri low tak 45!! a to je bez zateze :( sakra sakra
Možná to u mě dělá ta Alpha :-)
Hmm dalsi zistený poznatok, je fakt : Dost podstatne kolisanie napetia ??? Mno a pri napeti akolo 1.75-1.77V je to dost podstatne, bo tym kolisanim sa proc vlasne dostava do olkolia hodnot 1.8v co by som uz typoval dost nebezpecne nie :!:
Inac ja som si doteraz ani nevsimol....... :roll:
mne to tiez dost kolise, az 0.03V a to mam 300W zdrojCitace:
Původně odeslal Semik
Ono to skorej vyzera na nejaky druch vady v jadre...alebo take daco. Je zrejme dalsi z dovodu defaultneho napetia 1.5v a niskej frekvencie :?
By sa to uz pomali mohlo vysvetlit......
EDIT: taxem si pohral s chlazenim a nyni je tam pri Idle 38C a pri Load MAX. tak 44C! jinak je to downgraded from 2800+ DLT3C SMPW
2Semik: mne sa to hned nezdalo...uz len ten moj zdroj sa chova inac na 2200 MHz pri DLT3C a 2200 MHZ DUT3C a tiez ta voltaz pri DUT3C nekolise....pri DLT3C kolise aj ked nie velmi. Mozno mas pravdu.....
Me tedka taky VCORE kolisa v rozmezich 0,05V coz mi u DUT3C nedelalo... :?