IMHO DOOM 3 a UNREAL 2 vubec AA nepotrebujou jsou pekne i bez nej :)
Printable View
IMHO DOOM 3 a UNREAL 2 vubec AA nepotrebujou jsou pekne i bez nej :)
Ty hlupáčku,sám máš 2 :!: gr.karty od Manli, procík 2400+ přestože by ti stejně -né-li lépe posloužil 1700+ (viz. můj proc.) , a budeš rozdávat rozumy :lol:Citace:
Původně odeslal eXcalibur
Jsi vulgární a navíc k smíchu
No uvidíme jak to bude s GF-FX už bych ji měl pomalu mít :)
Asus GeForce FX 5800 ultra V9900
Uvidíme co ten vysavač dokáže :)
Podla infosiek na nete ide FX 5800 (non ultra) skvele taktovat... by som to teda este riesil, kedze suma co usetris je znacna :!:
excalibur rad keca. najdite si jeden jeho thread o superzostave ktora sla k sipkom... tlapkovina...
Kto siel k Rychlim Sipom ;D
No já to mám trochu se slevou takže me to vyjde na 7000kc a za 7000kc prodam tu starou no neříkej mi že by jsi to nebral ?Citace:
Původně odeslal Semik
Za 7000 kacek beres GF FX 5800 ULtra :?: :!:
Tak to sa fakt oplati ...... jedine ci neni chyba v tom ze mas na mysli 5600 Ultra ??? (by mohol byt dost podstatny rozdiel )
Nene mam znamé na správných místech :)Citace:
Původně odeslal Semik
Hale hochu,nemas nak malo v 3D Marku??,MAs vejs taktovanou kartu a DDR a ja mam o 400bodu vic ???Citace:
Původně odeslal Hidden.Death
Spyker --> ja to take nechapu ale ono je to take deskou ja na te MSI-KT3V mam 11000 ale proste ta deska (K7S5A) je slaba tak treba na tvoji kartu staci a na moji uz ne :) BTW na KT3V jsem dostal az 1300 pri pretaktovanem procesoru 1662@1850 uvidíme až mi vrátej desku z reklamace což bude tenhle tyden.
Mno najvecia hamba bude GF FX 5800 Ultra co sa bude max nudit na tvojom kompe ;D ;D ;DCitace:
Naozaj myslis ze s takej Ultra karty vytlacis na takom stroji viac :lol:
Skorej skoda karty.....nic v zlom :idea:
Jde videt ze to nechapes ja ji mam defakto zadarmoa je mi naprosto jasny ze ji nevyuziju na plnz vykon tak klidek :)Citace:
Původně odeslal Semik
BTW az mi vratej desku tak to pretaktuju ale vic jak na 1850 to nepujde :)
Ja bych ji koupil na 100%,bych ji za 12k prodal a koupil Radka 9700Pro ;DCitace:
A nebo koupil 2,jednu prodal a koupil new procesor a new fosna a druhou bych si nechal ;D
Alebo by si rovno kupil 1. tu predal za 2nasobok, zato kupil 2 a tie zas predal.... potom by si kupil 20kariet predal za dvojnasobok .... az by si mal 1000000KC ne ;D ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
Já si ji koupím a nechám on by byl největší problem spykere to prodat protože jediná nevýhoda této koupě je záruka :( myslim že je něco kolem 14 dnů takže buď se posere hned a dostanu novou nebo se budu muset modlit at se nerozbije ale snad ne protože tu GF4-4600 jsem kupoval taky takhle (6K v době kdy stála 12K) ;)