Myslis ze by se stalo neco kdybych na ten procesor dokreslil tuzkou cesticku a udelal bych misto 1.55 voltaz na 1.65?
A ty si odkad?
Printable View
Myslis ze by se stalo neco kdybych na ten procesor dokreslil tuzkou cesticku a udelal bych misto 1.55 voltaz na 1.65?
A ty si odkad?
Sem se dival na tu OCinside a asi se budu muset podivat na to odemceni toho procesoru primo na procaku.
Odkad jsem, mám v profilu. Na XP tužka nefunguje, durony byly keramika, tam jsi to načmáral. Ale XP jsou jiné. Tužka tam nefunguje. Pokud to chceš dělat pomocí můstků, tak tam, kde to chceš spojit, nejdřív musíš něčím(používá se třeba sekunďák) zapatlat tu díru po laseru a pak ty můstky spojit vodivým lakem(EL69). Kde chceš rozpojit, vezmeš nějaké trafo s minimálně půl ampérem, dva špendlíky a připojit na ten můstek, co chceš rozpojit a blafne to, a je rozpojeno. Jinak tohle všechno se tu dočteš a je to i ve FAQ!
no nic pokusim se neco vymyslet .... v pondeli poreferuji zatim cau
Dá se to udělat propojením pinů v slotu na desce.. Já ti teda ten thread najdu... :roll:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ght=nap%ECt%ED Popisuje to tam Laci
Ale ten Tbred je na 100% odemknutý :!: . Bavíme se tady o napětí :roll:Citace:
Původně odeslal robis
2MIRECTEC: Jo, to jsem hledal, mělo by to fungovat.
On asi myslel nastavení multaku na procesoru.. Taky to jde ale je to na nic.. Zvlášť když nevíš, jestli to tak půjde..Citace:
Původně odeslal Millisx
Jo, ale debata se vyvinula k napětí. Osobně bych mu min. 0.1V přidal a zkusil, až pak bych se zabýval nastavením multiplikátoru, navíc, jak píšeš, neví, jestli by mu to neběhlo.
Uz sem to vyresil
11*166 = 2200+
Jenom sem pridal napajeni o 0.1 na ramky a hned to jelo stabilne.
Ale s tim multiplikatorem me to sere ze ho nemuzu zmenit.
No heureka :-) , aspoň tak jsi spokojeny, ne??
Jukni na to Jaktoze oni maj v biosu i dalsi veci a ja tam mam akorat FSB a Multiplikator ... navic jim tam jede zmena voltaze.
http://www.digital-daily.com/motherboard/biostar-m7vip/
Pokud se ti ot nezobrazi klikni dole na obrazovce na Page.3 - Overclocking and stability.