Veletrh???Brno???
Co robis??
Printable View
Veletrh???Brno???
Co robis??
Máme toho víc (jsme taková malá firmička, já, otec, máti a ještě jeden chlapík), ale tohle bude ohledně elektrického vytápění, kde budeme na stánku výrobce a vzhledem k tomu, že to všechno zajišťujeme, tak je to docela pakárna. Kromě toho se snažíme dělat distribuci kabelů a imprort veřejného osvětlení a na takovajch pár lidí je to docela dost, zítra to vidím tak jako minulý pátek tak do šesti do odpoledne :-( .Citace:
Původně odeslal Mikhaill
To neni zakazane zamestnavat rodinu??Teda hlavne manzelia...ale mozno je to len u nas...
No ale asi mas dost roboty...piatok do 18:00
To nevím, proč by mělo, máme to tak už dlouho a nikdy nikdo nic i při kontrolách nenamítal, takže nevím, ale se můžu případně zeptat naší draze zaplacené daňové poradkyně, no aspoň že už nemusím dělat to pitomé účetnictví :D , to nám teďka dělá jen tak bokem moje dočasně nezaměstnaná sestra a já už dělám jenom takové specialitky a trochu na ní dohlížím :idea: .Citace:
Původně odeslal Mikhaill
no nerad vstupuji do diskuze... ale FlashedBrain, co potrebujes po filemanagerovi? :) jako uznavam ze to v linuxu neni nic moc ;) ja prevazne pouzivam MC... coz se muze zdat jako predpotopni vecicka :)) ale staci... ftpko umi, copy masky umi,... no a uz nezbyva moc a tuxcmd ho uplne nahradi ;) ale to si este pockame :o) doufam ze ne moc dlouho
Nieco take pre linux sa volas Krusader...
Kdysi davno, kdyz sem byl v plenkach vyso tohle:
http://www.root.cz/clanek/551
]Citace:
Původně odeslal Mikhaill
jo, jenze to pak startuje vsecky ty osklivy KDE vecicky :o) proste je to dobry pro KDEckare, ale pro kohokoliv jinyho je to celkem k nicemu