Re: HD3870 - podivnost od GigaByte ?
Citace:
Původně odeslal
kaozz
Už se někomu povedlo zregulovat otáčky větráku na originál chladiči? Mě to vysokofrekvenční bzučení asi zabije :)
a jak je chces zregulovat ? Pajkou a odpory ci vymenou celeho chladice ?
Pokudmožno softwarově :lol:
Citace:
Původně odeslal
kaozz
Pokudmožno softwarově :lol:
A cetl jsi si celou zdejsi diskusi ? Pripadne alespon prvni stranku ?
Citace:
Původně odeslal
PetrT
A cetl jsi si celou zdejsi diskusi ? Pripadne alespon prvni stranku ?
četl, ovšem někdo mi tvrdil, že to softwarově jde... akorát že AtiTool a Ati tray tool nevyšly už asi rok, takže tuhle kartu neznají... tak se jen ptám jestli někdo zná nějakou alternativu
napajeni vetracku je pres dva vodice = regulace nebude fungovat. Neni tam detekce otacek, takze zadny software nevyhodnoti otacky a nebude mit tedy zpetnou vazbu/rizeni. Toto tu jde ale receno, staci hledat.
Osobne bych doporucoval Accelero S1+Noctuu
Citace:
Původně odeslal
kaozz
četl, ovšem někdo mi tvrdil, že to softwarově jde... akorát že AtiTool a Ati tray tool nevyšly už asi rok, takže tuhle kartu neznají... tak se jen ptám jestli někdo zná nějakou alternativu
A ty keby si pohol troska rozumom a pouzival search, vedel by si , ze sa ATI Tray Tools vyraba kazdy den beta verzia a uz davno pozna HD3870. Dokonca je tu to v ATI spominane. Ono staci iba chciet, ale ak je user lenivy, smola.
Co sa tyka Gigabyte vid PetrT odpoved.
Ok, tak sorry... asi budu muset pridelat jinej vetrak... do toho se mi prave vubec nechtelo. Dik za odpovedi.
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
A ty keby si pohol troska rozumom a pouzival search, vedel by si , ze sa ATI Tray Tools vyraba kazdy den beta verzia a uz davno pozna HD3870. Dokonca je tu to v ATI spominane. Ono staci iba chciet, ale ak je user lenivy, smola.
No tak jsem si vzal k srdci tvé úžasné rady a hledal jsem pečlivěji než předtím. Tady je výsledek:
Google:
ATITool 0.27 Beta 4 - Released: November 29, 2007
ATI Tray Tools 1.3.6.1067 Beta - Release Date: 2007-11-05
OCGuru:
Mlhavé zmínky o Ati Tray Tools 1.4.7.1115 staré 2 měsíce.
Ten link http://www.radeon2.ru/atitray/attsetup.exe vede na poslední verzi? A než mi vynadáš, ať si to zkusím, tak teď jsem v práci, takže se zatím jen informuju. Dík...
Citace:
Původně odeslal
kaozz
Aktualnu (beta)verziu najdes tu.
Citace:
Původně odeslal
kaozz
No tak jsem si vzal k srdci tvé úžasné rady a hledal jsem pečlivěji než předtím. Tady je výsledek:
Google:
ATITool 0.27 Beta 4 - Released: November 29, 2007
ATI Tray Tools 1.3.6.1067 Beta - Release Date: 2007-11-05
OCGuru:
Mlhavé zmínky o Ati Tray Tools 1.4.7.1115 staré 2 měsíce.
Ten link
http://www.radeon2.ru/atitray/attsetup.exe vede na poslední verzi? A než mi vynadáš, ať si to zkusím, tak teď jsem v práci, takže se zatím jen informuju. Dík...
Ved ta beta, je tu spomenuta a kedze Ray robi bety kazdy druhy den, bolo by to cudne keby som stale daval nove verzie. A kedze link tu uz kolega nadomnou spomenul nebudem uz Ti davat ten isty ja.
Inac ak si hladal tu na fore, isto si narazil na moj post s betami ;)