Já to plexisklo zkoušel taky sundat, bohužel jsem nenasšel tak mylý šrouvováček , takže nic. Jaký jsi tam dal chladič??? máš to na foce?
Printable View
Já to plexisklo zkoušel taky sundat, bohužel jsem nenasšel tak mylý šrouvováček , takže nic. Jaký jsi tam dal chladič??? máš to na foce?
Rikam ze ten puvodni, jinej jsem zrovna nemel po ruce, ale ted to jede na 312 MHz jadro pri beznym provozu BEZ CHYB ;DCitace:
Původně odeslal eraser
Foto klidne muzu udelat, ale k cemu kdyz je tam ten puv. chladic. Az koupim novej, tak to sem hodim...
Ten voltage mod zatim asi odlozim, pece to dost i takhle.
Jak mate nekdo pridelany pasivy na pametech? zatim je mam jen "na kolickach" a chystam se je prilepit. Ma nekdo nejaky napad jak to udelat co nejlip ???
Jeste neco, teplota skrine klesla o 2°C (mozna 3°C) a stejne tak i teplota CPU ...
ajímyvý, jak si sundal to plexi?Citace:
Původně odeslal Westler
To máš tak malý šroubovák??? jáí ne :-(
??? tobe snad pomuze "musíte překonat problém teploty pamětí a tak musíte zvýšit napětí na AGP. " to je prece nesmysl, karta si sama ridi napeti cipem ktery sleduje s snizuje/zvysuje Vgpu a Vmem...Citace:
Původně odeslal eraser
Na kolik to mas nastaveny ? (to Vagp)
Taky mi dalo praci ho sehnat, ale mam ho :-)Citace:
Původně odeslal eraser
Ty keci okolo nečti, jen jsem ti chtěl ukázat jak tam mám přidělaný ty pasivyCitace:
Původně odeslal Westler
Ok, klasika - natrit + vterin. lep do rohu ...Citace:
Původně odeslal eraser
a co s tim Vagp ? Pomohlo ti to ?
mělo tam být napsáno TAKY místo TAK, paměti se tak nesmažili a tak sem dal napětí na 1,8 nic moc navíšení nejvíc jsem měl těch 624 a sem tam nějakou tu čárku přes obraz...
Spis 624 MHz a 1,8 V ne? :-)Citace:
Původně odeslal eraser
už jsem to upravil, nějak se teď o oc nezajímám, spíše teď plánuju WC celého systemu... chi hlavně tichý chod
cca 13800 - 14000 ale ked chcem tichy komp tak 13600Citace:
Původně odeslal Martin83
tak jsem tu bakelitovou prasečinu taky sundal, použil jsem k tomu vercajk z pedikůry :-) NICE SILENT,Citace:
Původně odeslal Westler
popravdě jsem ti moc nevěřil, že to pomůže, ale opak je pravdou. Bylo to to nejhlučnější na mém PC
:-)Citace:
Původně odeslal eraser