case kupis za par stovak takze nevidim dovod cakat
http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-...340-d75532.htm
iba ak by si chcel nieco lepsie
Printable View
case kupis za par stovak takze nevidim dovod cakat
http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-...340-d75532.htm
iba ak by si chcel nieco lepsie
No, case sa nekupuje na jeden rok, takže keď už nejaký kúpim, tak nech stojí za to. Inak už mám doma CPU, grafiku a RAMky a musím povedať že tá grafika je poriadny kus železa. Kupoval som MSI s passivom, aj som videl nejaké fotky na internete, ale nečakal som že na druhej strane grafiky bude radiator 2x hrubší ako celá karta. :) Časom sa určite zíde nejaký veľký a tichý 12-14cm fan.
Takže máš doma tohle, co? A je spokojenost? Zkoušel jsi tomu trošku pohulit? ;-)Citace:
Původně odeslal e1;
Ešte nemám doma dosku, takže zatiaľ všetko v krabiciach. Predpokladám že sa s taktovaním nedostanem ďaleka, lebo nemám na to dobré ramky, ani dobré chladenie, ale keď to pustí +20% výkonu, tak budem štastný. Ešte rozmýšlam či mám preinštalovať celý systém (a všetko čo k tomu treba), ale nejak sa mi do toho nechce, tak dúfam že aj na novej konfigurácií mašinu nakopnem bez väčších problémov.
Možná by nebyl reinstal na škodu, pro klid duše ;-) jestli nemáš všechno na jednom oddílu jednoho disku, tak to bude relativní rychlovka.
Mám zvlášť diskový oddiel pre systém, ale je to babračka a inštaláciu systému plánujem až keď vymením disk, keď si prerozdeľujem aj partície podľa aktuálnych potrieb.
Už mám doma aj dosku. :) Bol som včera unavený, takže to mám poskladané iba na stole. Je neuveritelné, ako všetko do seba zapadá a ani jeden chladič nezavadzia druhému, napriek tomu že sú všetky pomerne veľké. Dokonca chladič CPU sa zdá byť nižší ako ten ktorý mám aktuálne na Pentium III, takže nebudem zatiaľ musieť meniť ani case kvôli zdroju ktorý mám na výšku. :)
Možno dnes večer odzálohujem veci zo systémového disku a pokúsim sa bez preinštalovania OS rozchodiť nový HW pod aktuálnym systémom.
BTW: budem si musieť preštudovať aj manuál, lebo na doske je kopa portov a konektorov ktoré nepoznám a neviem na čo slúžia. :D
Tento týždeň som ešte kúpil disk o AjsTiho, Hitachi 250GB SATAII. Už som to poskladal, nainštaloval som Visty, zatiaľ všetko funguje ako má. Ešte sa musím pohrať s nastavením pamätí, lebo idú iba na 667MHz a nie v Dual režime, ale s tým sa budem hrať neskôr. Zatiaľ vyzerá byť všetko stable, taktovať budem trocha neskôr, keď už budem mať všetky aplikácie a nastavenie prenesené zo starého systému.