Tak co se týče nástavce, u mojí IDRY krásně těsní, a připojený to mám tak, že nahoře mám fiting a na ten nástavec mám nasazenou hadici. No problem :)
Je to vidět na http://www.sweb.cz/dejmalm/bv/Image023.jpg
Printable View
Tak co se týče nástavce, u mojí IDRY krásně těsní, a připojený to mám tak, že nahoře mám fiting a na ten nástavec mám nasazenou hadici. No problem :)
Je to vidět na http://www.sweb.cz/dejmalm/bv/Image023.jpg
dnes sem ji koupil za 435 ;D
hele ten vyfuk je na hadice 13mm ale to nasávání je na 16mm!!!
wtf?
njn, je to tak... život :) ostatně když jsem na to přidělal fiting, tak to vyšlo na stejno, tak to neřeším.Citace:
Původně odeslal joXerus
ty tam máš stejny prumery na tech fitinkách?? hod foto!!
kolik to stálo??
jo nahoře si dal odkaz na obrazek :oops:
tys tam udělal takovou redukci přes hadicu na zahradu ;D
to má 16mm?? co to tam máš za měděnej mazec?? to je aby se i tam vlezla ta hadica??
ten měděnej mazec je mosazná redukce a na ní fiting, a hadice jsou zelená 14/12 a průhledná 12/10.Citace:
Původně odeslal joXerus
ale vnější u tý zelený si nejsem jistej.
2stanour - když ji máš jako ponornou - máš tam to regulovatelny kolo nebo tu násadku na prutokáč? mě by se vic libil asi ten nástaec na prutokáč
Prosím vás nevíte o nějakém čerpadle co jede na 12V a šlo by na ně napojit přímo MOLEX? Utáhne vůbec 12V vodu do kopce se zdrojem 360W chiftec
jako průtokáč to jde jedině s násadkou, kam bys asi jinak strčil tu hadici ??? ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
Někde v Olomouci? Kde přesně ho maj?Citace:
Původně odeslal joXerus
Díky
kua řikám když ji máš zapojenou jako ponorny maš tam ten regulovatelnej nebo prutokovej nastavec?? ten prutokovej je lepši se mi zdáCitace:
Původně odeslal Staňour
jo jó, jako ponornou, tak to asi trpím dislexií ;D sorry. I jako ponornou ji mám s nástavcem, protože je potom průtok plných 800l/h, jinak je to od 600l/h níž.Citace:
Původně odeslal joXerus
dix ja si to myslel ale radši se zeptam :wink:
hele jak dlouhy si mel na to WC šrouby?? 5 cm?? jsou to prumer 5 že jo??
to jako myslíš ty šrouby, kterýma to přitáhnu k desce hej? Tak to byly M4 a délka co nejdelší co u nás měli tj. asi 55mm.Citace:
Původně odeslal joXerus
šroubky M4 jo?? ja si myslel že M5 ale nebyl sem si jistej thx
včíl, já si taky nejsem jist, prostě tam dej takový, který se ti tam vejdou a je to 8-)Citace:
Původně odeslal joXerus
Díry v desce jsou 5 mm,takže šrouby budou M4.Dýlka záleží na výšce WB ;D
mnojo...s těma pérama...vemu tatinovi nějaky M4 tak 5cm ;D
Hi all. Shanel sem po Brne sicce NOVU, ale v kazdym obchode sem se dockal stejne odpovedi: Nemame , nevedeme... Tak sem vzal za 630KC cerpadlo MaxJet MJ-500 a vypada vazne fine. Prutok 500l/h, vytlacna vyska 1.3m. Jeste nemam WB, ale zkousel sem ho pustit jen tak v umyvadle prez chladic a vypada to ze je uplne tichy(jen kdyz sem dal hadice s prumerem 6mm tak uz to trochu slyset bylo).Jinak vstupni otvor je 14/16 a vystupni 13/11(priblizne-mereno pravitkem.)
Zatim teda docela ujde.. (no jeste aby ne za ty prachy :evil: )
Ta NOVA je fakt fajn. Ja ju mam a nedal by som ju za nic! :-) Tichucka a zatial bezproblemova. Jednoducho parada. ;D :lol: Kupil som ju hned na 1. krat v Piestanoch. Je tam jedna pekna akvaristika (obsluha tiez ;D ).
Ta idra je ale docela drahá 1000 , nova 543 , je rodíl opardu dvojnásobný?Citace:
Původně odeslal Marty
prosím jaký je rozdíl mezi Čerpadlo Nova 200-800l/h, 1.5m Cena:543.2Kč
Id: 031-PRN100 A Čerpadlo Nova 200-800l/h, 1.5m VDE Cena: 804 Kč
Id: 031-PRN162
To máš asi z toho inetovýho obchodu, co?
Já myslim, že ta dražší verze je venkovní provedení, takže tam bude asi něco navíc? Aby na to mohlo pršet a tak. ???
ty jsi tam už obědnával, zají má mě jestli ty ceny jsou tam včetně daně (zboží, i doprava)Citace:
Původně odeslal pety
eraser: ta drazsi NOVa je myslim s filtrem do akvarka, ale jiste to nevim.
K tem cenam: zkus si to hodit do kosiku a uvidis. Vyp[ise se ti i postovny..