Hold spatnej kus no,ses na tom jak ja,tady fsichni jedou kolem 600 a ja jen 540 :evil:Citace:
Původně odeslal Jarda Lenk
Printable View
Hold spatnej kus no,ses na tom jak ja,tady fsichni jedou kolem 600 a ja jen 540 :evil:Citace:
Původně odeslal Jarda Lenk
tak ted jsem se definivne rozhodl, ze s tim neco udelam. Nejdriv schodim pasiv a zjistim co tam je za teplovodivou zalezitost a kdyz to nepomuze, zkusim zvednout napeti na grafice.
Co poviete na znacku Leadtek WinFast?
No myslite ze sa mi oplati Inno3D GeForce 3 Ti 200 Nerozbalena za 3000Sk?? ??? Ja myslim ze hej :|
Ja si myslim ze sa ti to oplati. Odkial to mas ? ... aj ja by som chcel jednu.Citace:
Původně odeslal Reno
to reno:
No Inno jen spis jako nouzovou moznost ;D nevim jak je ted prepocet na Slovensku ale ja bych za ni nedal vic jak neco pres dva ticice,- kc 8-)
ty pameti jsou fakt s shit :evil:
to pret:
Obe jsou vpohode a good :wink: ale divim se ze jdou jeste sehnat ???
Jarda Lenk:
Jen do ni zjisti jak tam mas pameti a pak uvidis kam az se muzes dostat ;D ja stim svym bezim na 540-560 tak se snaz ,teda pokud tam MSI nedalo stejne nebo podobne pameti jako INNO a nemas podtaktovanou ti 500 ;D
to SPYKER:
No ja si myslim ze tech 540-560 je pekne nato kolik je default ;D a tech 600 se mi nechce zas az tak moc verit :wink:
to Tomik 2003a: No to mas tezke to testuje kazdy podle sebe jak to uzna za vhodne zatim neni zadny pracovni postup ,ktery by pouzivali vsichni na toto urcovani :?
To Pret:
No ja ju mam od znameho ;D Ale nova stoji okolo 2830 bez dane v BGS velkosklade :wink: Ked xes dam ti pristup. SMS na 0908 712 519. BA :D
To ja.viper:
No keby som mohol tak si kupim Gainwarda alebo MSI :-) , ale nemozem zohnat :evil: No inak ten Inno je stabilny ale ma pamete na prd :evil: Ziadna pretaktovatelnost to ano :| Ozaj nevies kolko ns pamete ma Inno GF3 Ti200 ??? ??? ???
Inno je na hovn*, spatny pameti, karta sama o sobe je mizerne vyrobena,vetracek na GPU je po pul roce provozu zralej na vymenu... :-(
Jenze ja mam GF4Ti 4200 a on nadavl na to,ze ma spatny pameti,tak se ho chtel uklidnit,ze nejni sam :idea: ;DCitace:
Původně odeslal ja.viper
to Reno:
No INNO 3d co ma kamos tak ma 5 n.s. pameti :evil: coz je dost shit ta moje ma min. 4 n.s. a mozna 3.5 n.s. ;D jeste se vyrabi jina verze od Gainwardu ,ktera nema pasivy na pametech a ta by mela mit 4.5 n.s. pameti 8-)
3,5n.s :wink:Citace:
Původně odeslal ja.viper
no ja vim ,ale nekdo to tady tvrdil ze kdyz oddelal pasivy ze tam bylo 3.5 ;D ;D ale ja osobne bych to spis videl na tech 4 n.s. :wink:
No kupil som tu Inno GF3 Ti 200 a bez problemov dava na mojom Celerone 6000 bodov. A to na P4 dava okolo 7500-8000 8-) Takze shit to neni. :wink:
Co na tom PC delas??Ja jen ze Celeron je sebevrazda :wink: A kolik ma ta tvoje Inno n.s???4.0 nabo 5.0??Citace:
Původně odeslal Reno
To spyker:
No jo Celeron je sebevrazda ale nemal som zrovna 7000 SK na P4 1,8 GHz :lol: :lol: Neviem mozno 5 ns ale slape vyborne akurat ze pretaktovat moc nejde :-(
Jeste sem plet P4 :lol: Jo,taky sem chtel GF3Ti 200 koupit,ale nakonec sem koupil Radka........Citace:
Původně odeslal Reno
Inak akoze neviem co tu furt nadavate na Inno ked ja ho mam a dnes sa mi ho podarilo taktnut na 200/450 8-) Akoze asi tam nebudu 5ns pamete alebo ano ??? Ale ide bez problemov :wink:
Oni ty INNA se delaly jak s 4.0 ns tak s 5.0 ns..............janka ja mel taky INNO a sla fpoho........Citace:
Původně odeslal Reno
to Spyker:
No tak potom je dost mozne ze moja ma 4ns :-) pamete ale neviem ???
To je naprd,ty mas GF3Ti 200 a mas asi stejne ns jako ja na GF4Ti4200 :evil: ;DCitace:
Původně odeslal Reno
To Spyker:
;D :wink: NO ale ty mas ine jadro a pamet :-)
No takze moja Inno 3D predsa len ma 4ns pamete. 8-) Kartu mam hodenu zo 175/400 na 200/450 8-) a slape bez akychkolvek poskodeni alebo poruch obrazu. Superr :wink:
No to je sice pekne tech 200/450 ale takovy Gainward za stejne mozna mensi penize to ma jako default takze v tomhle porovanani nic moc ;D ja jedu momentalne na 250/550 8-)
No a zajiste chapu ze nemas 7000,- na pomaly P4 1.8 Ghz ale uz si slysel o firme AMD ???? maji takovou krasnou vecicku
Athlon XP Thoroughbred B0 JUIHB DLT3C 1700+ za krasnych 2000,- a hodis je na 2600+ a muzes se jen smat ;D ;D ;D ;D ;D a za zbytek co usetris za P4 si muzes zajet k mori ;D ;D
Ja som kedysi davno zakupil kusok gf3ti200 od uja Sparkiho a nemozem sa stazovat. Dlho som slapal na 250/550 ale zistil som, ze pri zapnutom vyhladzovani a inych roznych ficurinkach bola karta unstable. Takze pri maximalnom zatazeni ide stabilne na 233/533.