Spíš měli. Nikdo neví jestli dostanou znovu tu zásilku s dobrou serií. Ovšem pokud budou, není co řešit. :-)Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Printable View
Spíš měli. Nikdo neví jestli dostanou znovu tu zásilku s dobrou serií. Ovšem pokud budou, není co řešit. :-)Citace:
:o :o :o Tak to je vostry! Sice to ten typek mozna nemel primestable, ale i tak to bere dech...Citace:
tak sem ho zkusil a je fakt cool :cry:
max jsem se dostal na 178*12,5 pak uz me vice nepustily ramky :?
-----------------------------------------------------------------------------------
epox 8rda+ rev 1.1
XP1700+ B0 DLT3C@12,5*166 - 1,65V;Spire FalconRock II
1x512 samsung PC333 CL 2-3-3-6; Leadtek G4 Ti 4200 300/600;HDD 60GB bar IV;Logitech MX-500;17'Hyundai Q790;Sony 16x10x40;Sony 52x[/quote]
[/quote]Citace:
Původně odeslal h4nz
tak se vykasli na FSB a jed pres multiplikator... 2200MHz dosahnou lidi i s JIUHB :|
Jak tak koukám tak jsem tu vyvolal davový šílenství to je správný to motivuje lidi dělat psí kusy .
AMD na věčný časy
Tak aktuální takt je 200 * 12,5 při 1,775V primestable + 3dmark2001 5*test
A to jsem jen vymněnil chladič zkoušel jsem volkano9 a titan cu5tb titan to vyhrál 51°C na max zátěž
Jediná nevýhoda tyhle série když jedete přes 2300mhz tak to topí jak naftový kamna
To je maji (meli) jenom v CC? Nevite co maji v ProCa? Zrejme dostali nejakou velkou zasilku, protoze pisou, ze jich maji skladem 997 (pokud to neni preklep).
No tak vychytali par najlepsich kuskov..to ale neznamena ze budu aj nabuduce :wink:
Preto by som to nechal tak.....podla mna sa proste naslo par kuskov ako je Khandar proc :-)
(to s tym napetim moze byt chybna detekcia dosky)
SAKRA TO JE SILA. A ja musim ist na tom posranom Duronaku :evil: . Sakra v llibre uz nemaju 1700+ :-o . Shit happens
A kdy budou mít v CC další?
To s tím napětím je správně deska nekecá a to L hovoří jasně L=1,5VCitace:
Původně odeslal Semik
Tak co Sa1adin jakou máš aktuální frekvenci :-) já už jedu na 200*12,5 to je 2500mhz při 1,775
2 drake:
kdes ty procaky sehnal??? taky bych si takovej poridil.. :drool: >:}
Ja je mněl přímo od dovozce v pátek maj bejt další když to vyjde ale nic neslibuju jinak pro ty co tu povídaj ,že se s nima bude kšeftovat tak jestli je budu mít tak cena bude okolo 2200 včetně DPh to zas není tak přemrštěný
možná že bych si taky jeden vzal!!
nevite kde je maj v PRAZE??
kurna asi upgratuju procesor, ted jen shanet...
Draku pokud bys mel vic kusu tak bych to taky bral, pripada mi to lepsi nez psat treba do CC at mi poslou JIUHB a DLT3C, vezmu dobirku a proc to bude jiny...
Ten thread jsem založil abych se podělil o první zkušenosti s touhle sérií a zatim se to tu začíná zvrhávat v tržiště.
Skuste sem psát spíš ty postřehy :-))
Komponenty nakupuju v ostrave a tu se to objevi az tak za tyden
zatim sem jel pres noc na 2400 MHz , ale mam tam 54° pri full load :oops: a pri 55° se to sekne a to mam oba dekly z casu sundany a 5.25" zaslepky tam taky nemam :smoke: , asi si vezmu ten titan :roll:
Jsou to super kousky , ale paměť mě brzdí v rozletu . Chce to výměnu !!!
2 drake: Musíš byť nadmieru šťastný muž... Nie jeden, ale hneď tri super kusy kremíka... Nemáš Ty náhodou vílu štastenu zamknutú niekde doma v skrini? :wink:
Premyslim, ze bych taky jeden kousek unesl ... ALE : dejte si pozor, pokud ten procik nad 2300MHz opravdu zacina brutalne topit (jak tvrdi drake), tak to znamena, ze ty frekvence uz mu opravdu asi prilis nesvedci. Ja osobne bych se celkem bal ho dlouhodobe provozovat na takove frekvenci. (ale 2250MHz proc ne ;o) ... BTW ta moje 1700+ taky s rostouci frekvenci topi o DOST vic ...
Tak to teda fakt nasere!! Já si koupil předmi dny 0B!! A stačilo počkat jenom chvilu!! :-( :evil: No asi se teho zkusim zbavit za původní cenu... :?
To DRAKE
Práve sem si koupil: 1700XP AXDA1700LT3C
JIUHB 0308SPMW
ale po prečtení článku na rozdily mezi revizi A0 a B0 sem zjistil ze podle toho "L" (napajeni 1.5V) se jedna Thoroughbred revize A0 !!!!! Ackoliv ty DRAKu ma tu samou serii a tvrdis ze je to revize B0 podle toho ze ma datum vyroby 8 tyden v roce 2003? Jak si poznal datum vyroby a je to fakt na beton ze se v revizi A0 JIUHB nedelaly? Jestli mam A0 tak me asi klepne pepka, diky za odpoved.
DLT3 by meli bejt A0 a DUT3 B0.Tak nevim.Moje A0 je 1700+DLT3 AIUHBCitace:
Původně odeslal Milas