Nepopletly se ti trochu ty barvy v podpisu? ;D
Printable View
Nepopletly se ti trochu ty barvy v podpisu? ;D
Me se takhle libi, ja mam zelenou rad ;D
Presne kvuli tomu jsem psal svuj post o nerelevantnosti toho testu - hned v uvodu me bouchla do oci verze toho nVidiackeho driveru...
Hehe, no tak vzhledem k diskutovaným okolnostem je ten podpis zjevně o ničem od začátku, stejně tak si kdokoliv jiný může vytvořit komplet rudošský, linků pro něj bude mít dost ;D .
Objektivni a pravdive podpisy pry uz nejsou v mode >:}
Ale vazne, kdyz mi nekdo najde link na test s novejsi verzi ovladacu na obou stranach s jinym vysledkem, tak to zmenim.
Vzhledem k tomu, že jsi sám konstatoval, že zřejmě takový dostatečně důvěryhodný test ani neexistuje (pokud jsou weby jako xbit a anand v rozporu, můžeme se jít asi proběhnout), tak je to úplně jedno - a když budeš mít v oblibě modrou, možná pro ní také najdeš podklady :p . Ode mě konec OT ;) .
Když pomineme, že test na Anandtechu, na který se v popisu odkazuješ, používá pro nVidii o měsíc novější drivery (tzn. je neobjektivní na rozdíl od toho na xbitu, který je jen zastaralý), tak stejně - např. v CoJ - má HD2900XT lepší výsledky, než její cenový konkurent, tedy GTS-640. Je úžasné, že vítězství ATi jsi ochoten přiznat jen pod tou podmínkou, že všechny weby, na kterých je konkrétní hra testovaná, dopadnou ve prospěch ATi a zároveň, že karta ATi za 10k porazí kartu nVidie za 14k (nebo za 18k?). Koukám, že si jsi pozicí G80 čím dál jistější :mweheh:
Muj podpis, moje pravidla :p
Stejne by byl v listopadu i tak komplet zeleny :cool:
Stejne uz je cas na zmenu a mam lepsi :D
btw. kdybych mel rozebrat ten tvuj az nesmyslne vazne mineny post, tak asi jen tolik, ze od te doby, co jsem s tim podpisem prisel neporazila 2900XT nikde GTX, natoz Ultru. Sam jsem nabidl moznost, ze mi kdokoliv muze predlozit aktualni benchmark, kde se vysledek odlisuje od mych odkazu, takze tolik asi k objektivite.
Prosim vas, nesklouzavejte k tomuhle "osobnimu flamewaru", nic tim nevyresite a svoje postoje stejne nezmenite... ;-)
Zilla: ono to sem-tam nezaškodí...
Masster: Pěkný, nicméně Morgoth zřejmě neví, že ačkoli se logo GITG ve hrách neobjevuje, tak ATi... :p
Masster: Nenávidíme se totálně? ;D
Definuj totalne ;D
btw. vzhledem k tomu, jak to Morgoth podle me myslel, jsi ten vtip jeste vylepsil, pokud je to pravda :p
Řekl jsem snad něco? ;)
Mno, definovat totálně... aby z toho ještě někdo nevyvodil známé "co se škádlívá..." ...a totálně :-/
Věkově bychom k sobě docela byli :mweheh:
Z diskuze o ovladačích se z toho vyvinula zajímavá seznamka! :o :D
No u Masstera je mozny vsechno :) Kdysi se mi ve slabe chvilce sveril ze pokud bude R600 super karta tak si ji koupi cemuz jsem se zdrahal uverit.
žeby svadba NV a AMD :)
Připravil jsem ukázku režimů FSAA na HD series - skoro v žádné recenzi není možné najít ukázky všech režimů, aby si člověk mohl udělat vlastní názor, takže tady je vše, co je zatím podporováno v Cat.7.8. V hranatých závorkách jsou mé (subjektivní) názory.
level: 2
2x (2x + box filter) [klasika, stejný na R9700-HD2900]
4x (2x + narrow tent) [hnusný, prakticky totéž jako quicunx]
6x (2x + wide tent) [ještě hnusnější, zubatý a rozmazaný]
level: 4
4x (4x + box filter) [klasika, stejný na R9700-HD2900, lety ověřená kvalita]
6x (4x + narrow tent) [docela ujde]
8x (4x + wide tent) [docela ujde]
12x (4x + edge-detect) [velmi dobrý, zachovává ostrost]
level: 8
8x (8x + box filter) [nástupce režimu "6x" R9700-X1950 s o 1/3 vyšší kvalitou]
12x (8x + narrow tent) [velmi dobrý]
16x (8x + wide tent) [velmi dobrý zvlášť pro scény/objekty v pohybu]
24x (8x + edge-detect) [vynikající, zachovává ostrost, extrémně účinný]
pro srovnání ještě něco málo z mého archivu :-)
3Dfx VSA100 4x (RGSS 4x)
3Dfx VSA100 4x (SS 4x, vlastnoručně upravená mřížka :-) )
ATi R1xx 4x quality (oversampling)
ATi R2xx 4x quality (oversampling, pozdější driver - cat. 4.10)
ATi R3xx 6x (MSAA 6x, gamma correction, sparse... stejné jako R4xx and R5xx)
Matrox Parhelia FAA 16x (druhá revize, "AGP 8x" verze)
NV40 quincunx (filtrovaný RGMS 2x)
NV40 8x (OGSS 2x + RGMS 4x)
FX 8x (OGSS 4x + RGMS 2x, WHQL driver, 56.72)
FX 8xS (OGSS 2x + OGMS 2x?, rozm*daná mřížka, non-WHQL driver, 61.40)
PowerColor Radeon HD 2900 XT 512MB video card review
Elite BastardsCitace:
It's also difficult to get a real handle on the Radeon HD 2900 XT's performance and potential from our driver comparison today - In some titles, Catalyst 7.8 shows some decent performance gains over the launch driver for the board, but in others (particularly two of our DirectX 10 titles) performance has actually dropped somewhat. It appears that it may still be a while before we get an entirely stable picture of what the Radeon HD 2900 XT can do.
Ten rozdil ve prospech starsich driveru je zarazejici.