Re: Little oldschool A64 3500+ San Diego
Ani se mi bracha nepochlubil, ze si tento procesurek takhle obstaral. Je docela tajnustkar, jsem zvedavy, kolik z nej vymackne. Ja ze svyho klasickyho 4000+/1MB dostanu maximalne 3000Mhz pri 1,55V. Ale nechci ho tak stvat a tak jedu stabilne 2800Mhz/1,45V.
Hehe, mozno bracho chysta nejake prekvapko... :) ...do doby kym som nenarazil na tuto 3500+ som nahanal prave SD 4000+..samo kvoli OC moznostiam a 1MB L2... Na 1,55V uz musi poriadne piect, ale 3GHz + 1MB L2 su lakave... :) Ked pojdem do anglicka donesiem jeden-dva kusky a hadam budu okej... Sice teraz mam San Diego, ale San Diego s L2 1MB a 3,5GHz stale velmi, velmi laka... :)
Tak to je bracho :) a spominal nieco, len mi to nezaplo.. No ten jeho u mna isiel 3080MHz 1,425V 9 hodin p95 stable. Max. fq pri 1,425V dal 3212MHz, ale uz fakt totalne nestabilny. Vcore je rezerva, takze drzim brachovi palce. :wink:
tot je: http://www.directupload.com/files/jz...3iummggmmz.jpg
to halen
aku mas t maxcase na tom athlone 4000+ hmm
moj kusok je 65 stupnov tcasemax a vykon 67w
chcem sa spytat to som jediny s takymto vysokym tcase?
mimochodom ficim na 1,4volta pri nizkych teplotach na 3113mhz - 4870+ s prime 20hodin stable(dlhsie ma to nebavilo).. pri 3150mhz padne prime po 4hodinach.. ani viac stavy mu nepomoze(teda mozno pomoze ale po par hodinach sa pravdepodobne teplom sekne prime).. komp + win nabehne aj pri 3278 ale prime nejde ani sekundu.. mimochodom prime mi pri 3200mhz padne po 5 minutach no fical som na tej frekvenci skoro tyzden a win ani ziadne 3dmarky a hry mi ani raz nepadli.. no amok ma nalakal ze mi procak takto robi chyby a moze my rozmrdat windows tak som to dal na tu hore uvodnu spominanu frekvenciu..
ficim na asuse a8r-mvp s ac64pro chladicom - teda nic moc + 2x1gb Adaty
Citace:
Původně odeslal
BlekotaL
mimochodom ficim na 1,4volta pri nizkych teplotach na 3113mhz - 4870+ s prime 20hodin stable(dlhsie ma to nebavilo).. pri 3150mhz padne prime po 4hodinach.. ani viac stavy mu nepomoze(teda mozno pomoze ale po par hodinach sa pravdepodobne teplom sekne prime).. komp + win nabehne aj pri 3278 ale prime nejde ani sekundu.. mimochodom prime mi pri 3200mhz padne po 5 minutach no fical som na tej frekvenci skoro tyzden a win ani ziadne 3dmarky a hry mi ani raz nepadli.. no amok ma nalakal ze mi procak takto robi chyby a moze my rozmrdat windows tak som to dal na tu hore uvodnu spominanu frekvenciu..
ficim na asuse a8r-mvp s ac64pro chladicom - teda nic moc + 2x1gb Adaty
Mas na tej doske nastavene pamate na 1T alebo 2T? 1T ani neskusaj, nezvlada to.
Citace:
Původně odeslal
BlekotaL
Citace:
Původně odeslal
mortician
8 ks, co som mal mali vsetky TcaseMax 63'C a thermal power 61,8W, takze ste zatial dvaja. Bola to pravdepodobne ta uplne prva seria, co Agem predaval. Ja som ich kupoval trochu neskor, a medzi poslednymi sa uz nasiel aj taky, co da stabilne, len 2,9GHz.
BTW: 23. 04. 2007 by mali zase dorazit. :mweheh:
Citace:
Původně odeslal
tomase
Mas na tej doske nastavene pamate na 1T alebo 2T? 1T ani neskusaj, nezvlada to.
no idem na 2t odjakziva.. dokonca ani nepretaktovany komp nezvlada 1t.. ale inak mi som s adatami spokojny... z povodnej freq 200mhz bezim na 260mhz(to jest ddr 520) pri timingu 3-4-4-9 s 2t
Citace:
Původně odeslal
BlekotaL
no idem na 2t odjakziva.. dokonca ani nepretaktovany komp nezvlada 1t.. ale inak mi som s adatami spokojny... z povodnej freq 200mhz bezim na 260mhz(to jest ddr 520) pri timingu 3-4-4-9 s 2t
Myslel som to tak, ze tych 1T nedava doska. Ale ramky inak pekny pretakt.
Good CPU San Diego ADA3500DAA4BN
Díky ochotě AmOka mám nový skvělý procesor San Diego:
http://sweb.cz/Halen/temp/CPU.png
Je to super kousek, jde krásně taktovat. Teď jedu 11*280. Při idle teplota 35°C, při burn 56°C.
Re: Good CPU San Diego ADA3500DAA4BN
Mal si to supnut SEM nech ich mame pekne pokope. :-D
Ale som rad, ze si to nakoniec vyladil. Ja akosi namam kedy a prostriedky (vodnik) skusat tych 3,3-3,5GHz co mortician vymyslel. Ale drzim to v hlave stale. ;)
EDIT: temata sloucena... mISHA
Po tom co skvely kus SD, kvoli ktoremu som tuto temu nacinal, umrel vdaka vode... :) som kupil SD s 1MB L2 a proste mi zmizla moznost nastavenia 1T timingu v biose... Nevie niekto ako to je mozne?
Citace:
Původně odeslal
mortician
To AMOK: Co tie tvoje kusky? Kolko MHz dovidia, mohol by si hodit nieco aktualne? Alebo ho natiahnut cez 3,5??? :)
Asi hodne meskam. >:}
3363MHz, ale kym neumre pokoj mu nedam a potom syn mne..:p Na tej jeho Biostare som dal 9x350MHz na supu, takze rezervu doska ma, uz len tych 1,725V uchladit kua! V momente ma 60°C a ide off.
Velmi pekneeeee... :) Freezer ma s nim taky problem? No sice to napetie je uz...Hadam ti neumre, mne neumrel na nasledky OC, ale na nasledky toho, ze som ho vytopil.. (/pre cz kolegov - oblial vodou..) :) :) Drzim palec, potrap ho este, zlom tych 3400... :)
mno me se ted dostalo neco podobneho do ruky ale na AM2 a sice Athlon LE-1600 (1MB cache, 90nm - 45W) a ted mi bezel 24hod orthos pri 2,6Ghz a 1,08V coz mi prijde docela zajimave
Kde je jeho strop aby bol schopny boot/load? Nechaj orthos tak a skus kam az sa dostane aby to bolo meratelne... :) Pekny vysledok anyway...
Citace:
Původně odeslal
mortician
Kde je jeho strop aby bol schopny boot/load? Nechaj orthos tak a skus kam az sa dostane aby to bolo meratelne... :) Pekny vysledok anyway...
mno zkusil jsem 3,3Ghz pri 1,3V a nabootoval jsem, ale deska po postu rekla ze se ji to nelibi a nabidla jestli se chci vratit nebo resetovat bios. Mno na tyhle desce to asi pres 300fsb uz nebude lehke
No kazdopadne keby sa ti tych 3300 podarilo obenchovat, bol by to s tymto procakom slusny uspech... :) Teda asi aj s tou doskou..
Citace:
Původně odeslal
mortician
No kazdopadne keby sa ti tych 3300 podarilo obenchovat, bol by to s tymto procakom slusny uspech... :) Teda asi aj s tou doskou..
jeste to nekdy zkusim, kazdopadne jsem videl i snad 4Ghz s timto proc:)) ale trosku jinym chlazenim
Noo, nechcem trepnut, ale nebude ta LE-1600 len preznacena X2-ka s vypnutym jednym jadrom a cashou??? Ja by som sa normalne stavil ze ano. F3 revizia X2 a to su asi najlepsie 90nm cpu, co sa OC tyka.! Tych 3,3GHz urcite neni strop, co sa z neho da vymacknut. ;)
Hod pls nejaky screen z CPUz, koli tej revizii.
Citace:
Původně odeslal
AmOK
Noo, nechcem trepnut, ale nebude ta
LE-1600 len preznacena X2-ka s vypnutym jednym jadrom a cashou??? Ja by som sa normalne stavil ze ano. F3 revizia X2 a to su asi najlepsie 90nm cpu, co sa OC tyka.! Tych 3,3GHz urcite neni strop, co sa z neho da vymacknut. ;)
Hod pls nejaky screen z CPUz, koli tej revizii.
taky si myslim ze jsou to dvoujadra s vyplym 1 jadrem. Jinak ano je to F3 revize viz
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=329624