Tak preco by panasonic veciach neboli NAJ vetraky ked pod panasonic tusim panaflo alebo iny dost super vyrobca :)
Printable View
Tak preco by panasonic veciach neboli NAJ vetraky ked pod panasonic tusim panaflo alebo iny dost super vyrobca :)
Musím trochu poopravit svoje obecné (odsuzující) konstatování na konto kvality obrazu u Samsungu - dnes jsem viděl PS42C96HD a ukazoval mnohem líp než okolní Samsungy, srovnatelně s Panasonicem 42PX70E. Bohužel už nemůžu říct, jestli jsem tenhle model minule neviděl, je to kusem, nebo se to fakt dá seřídit :( .
Tak jsem ještě znovu podrobně zkoumal LCDčkové televize v datartu a i na nejdražší (a subj. zdaleka nejlepší) LCD televizi, kterou tam měli (nějaká Bravia, cca 50") se subj. obraz na tv signálu nemohl srovnávat s obyčejnými plazmami ...
Díval jsem se na ně a mám pocit, že to bylo Sanyo-Denki, ale jistý si už nejsem. (rozhodně velký a dobrý výrobce) Každopádně to byly custom fany - už protože měly úplně stejnou barvu jako zadní kryt televize :) .
jj sanyo-denki to bude, priemyselne veci ...
Tak Panasonic se hodně zvednul tento rok...jeho modely mi příjdou vyvážené (PX70 vs PX700 či dokonce vyšší)a oproti konkurenci hrajou viditelně lépe, spotřeba malá, tiché, málo poruchové....
Jen ten BR přehrávač hodně přestřelili :)