Re: LCD 1600x1200 primarne na grafiku < 20k
tak som kukol na tu rovnomernost podsvietenia a na celej ciernej ploche o tomto case s tlmenym svetlom v inej casti izby nevidim ziadny rozdiel po celej ploche ... nevravim, ze by meranie ukazalo nejake odchylky ale na to sa mozem vysrat :) zajtra to zjedu kalibracnou sondou
Custe
a mohli byste teda zmerit ten input lag na ty lp 24? docela by me to zajimalo.
diky
a ako to bez crt zmeram? nijak ...
Citace:
Původně odeslal
spajda
Custe
a mohli byste teda zmerit ten input lag na ty lp 24? docela by me to zajimalo.
diky
input lag uz opravdu neni problemem tohoto monitoru (ve srovnani s ostatnimi LCD). Pokud to chces na akcni fps ci neco podobneho, pak by ti mohla vadit hlavne odezva 8 ms...
No ja ho prave mam ten hp, a co muzu rict trochu tam ten input lag je. Moje predchozi 17 lcd viewsonic vp 171 podaval exceletni vykony na to, ze ma kolem 16 ms odezvu(jeste mam 17 crt). Teda zkousel sem jenom battlfield 2, mozna je to tim ze sem to dlouho nehral ale odevzda byla viditelne horsi. Jinak tezka pohoda barvy, filmy, plocha. Jenom nevim jak ho poradne zkalibrovat.Poradi nekdo?
Citace:
Původně odeslal
spajda
No ja ho prave mam ten hp, a co muzu rict trochu tam ten input lag je. Moje predchozi 17 lcd viewsonic vp 171 podaval exceletni vykony na to, ze ma kolem 16 ms odezvu(jeste mam 17 crt). Teda zkousel sem jenom battlfield 2, mozna je to tim ze sem to dlouho nehral ale odevzda byla viditelne horsi. Jinak tezka pohoda barvy, filmy, plocha. Jenom nevim jak ho poradne zkalibrovat.Poradi nekdo?
Tohle bych resil tady ... http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=63778 ...