modrovazka
Printable View
modrovazka
Objekt hezky, ale nelibi se mi uhel zaberu. Podle me by si daleko lepsiho vysledku docilil, kdyby si fotil z urovne toho hmyzu a ne zeshora. Treba u fotky "S antenama" to fungovalo moc dobre...
zas trochu makra :)
Druhá se mi líbí velmi. Jen s kompozicí si nejsem jistel, přijde mi neslaná nemastná, ale technicky a hloubkou ostrosti se mi to líbí.
Druha sa mi velmi paci - taketo ja mozem :p. Tretia ma nicim "neoslovila", resp.nicim nezaujala. :confused:
Tá druhá je podarená. :)
neni to spatne na zacatek, snaha je, ale vubec nic mi ty fotky nerikaji a neoslovuji mne ani esteticky..bohuzel. vytrvej, fotografie je beh na dlouhou trat;)
zdravim vsechny fotici :) diky za komenty :)
bazilišek
psáno v kámen
Nahrobky prebehni minimalne autokontrastom... Inak lubi. Este by ma zaujimalo ako vyzera original :)
Bazilisek ma spravny pohlad (nieco medzi: steniatkom/neviniatkom + ja nic, ja muzikant + co ten hnup chce?) ;D Ale je tam imho prehuleny kontrast a/alebo saturacia...
Portret maleho - nabuduce skus ist nizsie k urovni oci...
Len tak dalej.
hra barev
kadeřavá
tajemná lavička
ta lavicka dobra. to je orez? nebo jsi byl blizko, protoze na 10mm bych cekal, ze se tam toho vejde vic. skoda orizleho sloupu a stromu.
mozna bych zkusil zaostrit na lavicku nebo kriz a mensi clonu. f22 mi prijde zbytecne moc...
presne tak, orizly strom me docela vadi, jinak pekna atmo
Tie údaje máš v EXIF. Tiež tomu celkom nerozumiem, lebo FxIF nič nepíše, ale keď som fotku uložil na disk a otvoril v ZPS 10, tak ten EXIF tam je. Tie údaje sú pravdepodobne uložené v MakerNote.
:-) staci fotku ulozit a podivat se na EXIF v irfanview. foceno 40D myslim ne?
hh :) cas a datum ,moji naladu a velikost bot nevis ? :))) jj nepletes se v nicem ... 40D :)
27. února 15:00 ? :)
Jinan hezké fotky, docela se mi líbí ty makra, hlavně druhá vážka. To poslední makro kadeřavá mě pro změnu zase něják neoslovuje.
U tajemné lavičky souhlasím, má dobrou atmosféru :)
cesta do chramu
Dukovanské komíny
fotogenicke misto...