...hmmm tak to neviem :?:
Printable View
...hmmm tak to neviem :?:
nezapomen,ze je to fungl nova deska a biosi sou jeste do toho nevyladeny,pockej mesic dva a bude to treba ok.To je to samy,jako s tim zvedanim napeti.Citace:
Původně odeslal Slavo
Dneska jsem koupil tuhle desku a FSB nejde zvednout ani o deset MHz, aby to nepadalo takze o kolik Vam jde zvednout FSB oproti normalu.
A kolik mate prosim v SiSoft Sandre 2002 na Memory testu???
No, kamos zdvihol na tejto doske XP1700+ na 2200+ bez akehokolvek zasahu, FSB 166. V Sandra memory benchmark dosiahol 2410/2252.
To je Palomino??Ja ze to muze bejt klidne procakem.Citace:
Původně odeslal SiNi
...to moze byt sposobne X-faktormi (napr. tym Palominom,nastavenim pameti, VCore atd.), ale co viem na zahr. forach FSB dostali skoro na 200MHz :wink:Citace:
Původně odeslal SiNi
200MHz :o , ale asi az po modifikacii ... :?Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
....no ale ja sa asi neudrzim a kupim si ju ... ta cena je skvela :D 2300,-Sk , ale zaroven ma tak troska ta cena desí , hlavne ked MSI chce za nu 3500,-Sk ... niekde museli setrit, som dost podozrievavy, po skusenostiach s PChips a ManLi .... :evil: :?
...vazne rozmyslam , ce neist radsej do osvedcenej MSI 745-ky ... :?:
No,sice MSI stoji 3500,ale z toho je nakejch 700-900,mozna i vic znacka.Jak tady uz negdo psal,fse se to vyrabi jednim a tim samym zpusobem.Az budou prachy,tak do ni du.Citace:
Původně odeslal Marcelino
No sice je to Palomino, ale na ASUSu A7S333 jsem z toho dostal alespon 1900+ = 142*11,5 a tady tak max. 138*11,5 tak nevim................
VCore na to nema vliv, a pameti jsou sice NoName, ale 333ky a ted bezi na ubohejch 266MHz a MEMCore taky ni nemeni...............
:evil:
No tak, ja ju teda asi tiez do dvoch tyzdnov(az po vyplate :oops: ) kupim, ak sa nic vazneho nezmeni a nepripudne napadne vela takych sklamanych :? ako SiNi ... 8-)
200MHz :o , ale asi az po modifikacii ... :? [/quote]Citace:
Původně odeslal Marcelino
...no jasne, ze po modifikaciach, uz ich existuje a ja este cakam na Cheepa, ktory si ju tiez kupil (minuly tyzden), co vymysli s BIOSom ???
2SiNi:...pre moje info, ktoru reviziu dosky mas: ma 2COMy alebo len COM1 ???
Mam takovej dotazek... chci si tuhle desku poridit, ale rad bych ji uz s FIRE WIRE.... nevite kdy bude k dostani?... :?:
iGor - rev.2 s jednim COM a Bez CNR, za to ale s USB CARD Reader a LAN
BTW v SiSoft Sandre mam v Driver File Testu o 10000 bodu min nes na ASUS A7S333
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
No at koukam, jak koukam, tak tech 198 FSB i 200 (to sou spis vyjjimky) davaj ty lidi jen s modifikacema na VCore, pak jeste exituje VMem mod, ale zadnej ten mod nezvysuje primo napeti chipsetu, takze to vypada, ze pokud to zvladne procik i pamet, tak to pojede.
Kazdopadne se mi libi, ze se do tyhle desky pustila ta sama bandicka kutilu co kutila na K7S5A.
...asi je to napetie chipsetu dostatocne a stabilne aj pri o/c :wink:Citace:
Původně odeslal Sasa
...njn CheepoCrew rulezzz ;D :arrow: uvideme co z toho vylezie
Chtel bych se vas zeptat, pravdepodobne tato deska podporuje procesory na 166FSB aspon co sem tady cet, ale de mi o to jestli pri takovi fsb se meni i delicka pro pci i agp (nevim jestli sem se spravne vyjadril) to jest z 1/4 na 1/5. Kdyby ne tak by to znamenalo ze pri tak velkym fsb by mi tezko neco chodilo na pci slotech, protoze by byla fregvence na nich dost velka. Dekuji
No snad ma pri FSB166 delicku 1/5,ne?!166 na 1/4-41,5 PCI,by treba neco zvladlo ;DCitace:
Původně odeslal norton
Tahle deska ma mit AGP i PCI lock, takze se o delicku starat nemusis. A ECS deklaruje 166 FSB support by overclocking, takze to mas i oficialne.Citace:
Původně odeslal norton
viete o nejakych zaporoch , co by ma mohli odradit od nakupu?
NEkdo napise,ze je to ECS :roll: ;DCitace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Mimochodme-mas dost malo v 3D Marku,ja nemam DDR,procesor mas o 350mhz silnejsi na mas o 100odu min ;DCitace:
...zatial neni tato doska moc rozsirena, cize ani problemy s nou este nie su moc rozsirene medzi verejnostou :wink:Citace:
No, v reviziach dosky este nie je uplne jasno. Takze ak nastojis na tom, ze potrebujes 2COMy, alebo FireWire apod., tak si daj pozor, co ti daju v obchode. Inak pouzivam ju presne mesiac a Blue Screen som na nej este nevidel. 8-)Citace:
Jak je to s overclockingem? Ceho vseho jde menit napeti a okolik?