Vytahuju toto téma, chtěl bych DVD přehrávač do 2tkč aby na tom šli většina filmů bez problémů. DivX, Xvid atd.. Vybral jsem tento, co na to říkáte, nebo jaký by jste mě doporučili? http://www.mscom.cz/zbozi/dvd-divx-p...spx?p=z:118681
Printable View
Vytahuju toto téma, chtěl bych DVD přehrávač do 2tkč aby na tom šli většina filmů bez problémů. DivX, Xvid atd.. Vybral jsem tento, co na to říkáte, nebo jaký by jste mě doporučili? http://www.mscom.cz/zbozi/dvd-divx-p...spx?p=z:118681
Nemám osobní zkušenost, ale tři kolegové v práci mají Fergusona a jsou s ním velmi spokojeni... Pokud tahle přenesená reference pomůže... ;)
Z těch levnějších mám vícenásobnou dobrou zkušenost s DVD playery LG.
Aktuální model je tento http://www.mscom.cz/zbozi/lg-dvd-pre...spx?p=z:149016
Takže kdybych měl volit dnes, tak beru ten.
Co bych F880 vytknul, je, že pořád neumí přehrávat přes USB videa s větším datovým tokem bez škubání(=film nad 1,5GB) - a to má USB 2.0.
Máš s ní nějaké osobní zkušenosti, či ji dokonce vlastníš? Že by jsi mě poreferoval. To USB 2.0 má spíš jako reklamní tah, kdyby to podporovalo HI-Speed tak by to zvládalo, ale to by byla asi jiná cennová kategorie, ale to by mě tak nevadilo, protože na flasku si film dávat nebudu a hdd kvůli tomu formátovat na fat32 taky ne :-D USB si myslím, že by přítelkyně používala pouze na hudbu. Pokuď je todle jediná výtka vůči D880, která si myslím by přítelkyni vůbec nevadila tak by to bylo super :-D
Sám mám Ferguson d780-hx a pro d880 mluví snad jenom právě ta USB 2.0. d780 má navíc hw Dolby digital dekóder tj.analog výstup na 5.1 repro.
Mám d 780 a kvůli zmíněnému poškubávání při přehrávání z flešek jsem ho chtěl vyměnit za D880-HX (byl jsem omámen specifikací USB 2.0). Jelikož bych si nepolepšil (D880-HX škube taky - viz různá fóra), tak jsem zůstal u D780-HX (je lepší díky Dolby dig.dec).
To USB 2.0 běží v pomalejším módu určeném specifikací pro USB odpovídajícímu ÜSB 1.1 - takže to byl jen marketingový trik. Zkusím to najít.
Loni jsem koupil za 900,- přehrávač Evolve DX500 a z flashky dal bez trhání všechno, co jsem na něm pustil. Teď už je nějaká novější verze. Jsem líný hledat co mu všechno chybí oproti Fergusonu, ale i mně celkem vyhovoval. Na nenáročný použití v pohodě, tátovi stačí. Akorát ta jedna velikost titulků mi vadila.
Děkuji všem za rady, zítra mě příjde D880 HX tak ji zkusím a zabalím mladý a dám ji ho až k narozkám :-D O tom 5.1 analogu vím a to by bylo poslední co by mě trápilo, protože ona to má stejně zapojený 2kanálový zesík
mam 880 a při složitější struktuře a hloubce adresářů dělá celkem problémy ale hlavně u fotek a mp3,absenci 5,1 bych neviděl jako problém ,ze zkušenosti vím , že majitelé "domácích kin" to používají maximálně měsíc a pak stejně jedou na zvuk z TV znalci stejně nějaký receiver vlastní,jo a ještě k těm fotkám,když tam dáš přímo s foťáku pročekáš mládí-strašně pomalé,dávkové zmenšení v PC je za chvilku,přehraje toho spoustu,a velké + je synchro a vyber audia a titulku k tomu USB , pry je problem s napájením-já mám Samsung S1(elegantní kompromis mezi přnositelností flashky a kapacitou HDD)a utáhne ho v pohodě(ale je drahzsí nez 880):-) jo a ještě mě překvapilo ,že umí většinu WMV