a hele co sem tedka objevil: halen by tam mohl neco najit co jeste nema :-)
http://www.radeonthetop.com/bios.php
Printable View
a hele co sem tedka objevil: halen by tam mohl neco najit co jeste nema :-)
http://www.radeonthetop.com/bios.php
To TIMELORD: Posli mi radsi ten bios postou dik. Nemuzu najit presne ten co rikas aby to melo HYNIX3,6ns.
kterej bios se vám kdo máte hercules fdx8500 nejlíp osvědčil???
mne GigaByte B3 - na 9100 - z halenovej sajty ale je aj na origos a pouzil som pribaleny flasher - dala este 5MHz viac ...
Muzu se zeptat to jsi tam dal jen bios z 9700pro a nic jsi nepajel :?: ja jen ze mam taky r 9500 np a pameti do L. to pak nemusim uz pri kazdych novych ovladacich pouzivat softmod ne :?: potom bych to chtel taky zkusit ale namam zkusenosti ??? diky za odpoved vospiCitace:
Původně odeslal TimeLord
Jakej bios je nejlepsi na Sapphire 9500Pro ? a Nejnovejsi zaroven (predpokladam ze na tom porad delaj upravy)...
to bohuzel nevim.... hodne dobre BIOSy jsou od GigaByte, original ATI a od Herculesu.....Citace:
Původně odeslal Octopuss
A kde sezenu ATI bios???
hmm jestli neni na mem webu, tak se musis porozhlednout po svete.... mno kdybys na nejaky narazil, tak mi ho prosim zasli..Citace:
Původně odeslal Octopuss
Diky...
Hele ja do tohohle fakt nevidim. Co je tvuj web? A co mam na netu konkretne hledat?
Jinak nekolikrat se tu objevil odkaz na bios z webu warp11 (nebo co) - to je nejaky aspon castecne aktualni?
www.sweb.cz/halenCitace:
Původně odeslal Octopuss
Tam nic neni :-(
aky bios muozem pouzit na Manli Ati Radeon 9000Pro 128(Black)?
Diky.
Koukam ze uz se to asi neupdatuje...
Jakej bios je nej pro Daytonu 9100 64MB? Paměti mi jdou jen na 272 a to se mi zda malo. Jsou to 4ns. 3DMark2k1 jenom 9200 bodu :?
Ja bych rad nejakej aktualni pro Powercolor 9700 np :)
2 Halen
pokud mas zajem muzu poslat biosy original Hercules 9700 nonpro a pote funkcni original Hercules 9700pro
Citace:
Původně odeslal Shair
lidi jak se da ziskat BIOS z grafarny-napadlo me ze bych si hu akorad upravil-co vy na to??
Treba flashromem nebo AtiFlash oba dva potrebuji cisty DOS, tzn BOOT z diskety, nebo muzes pouzit RadEdit, ktery to umi primo ve Windows.Citace:
Původně odeslal Neller
nemate nekdo odemceny bios na r9200? kdyz chci pouzit starsi verzi RAeditu(podporuje zalohovani stavajiciho) a vytvorit si vlastni tak mi to z moji karty nic nevytahne a napise ze karta neni podporovana
podivej se do problematiky flashovani je tam pridanej novej flashrom v 1.3 kterym je mozno sosat biosy i z r9500 9700.Citace:
Původně odeslal jass
to halen: měl bych pro tebe bios z Club3D Radeon 8500 275/275, paměti etrontech 3.5ns, ale neslo mi to odeslat na halen@seznam.cz, nemáš jinej meil???
zkus tuhle HalenTech@SoftHome.netCitace:
Původně odeslal Ixnay
sorry, nešlo mi to odeslat, protože seznam.cz začal chtít heslo k odeslání pošty (dřiv to nechtěl).
A ještě něco: co to znamená v ATi Bios Editoru vendor ID - totiž správně mi fungujou jen biosy s Vendor ID: ATi Technologies [1002]