to bude spis kamion :)
Jeste me napadlo, jestli nahodou neni moc velky rozdil v 256 a 512 kb cache tim, ze normalni mb to neumeji vyuzit ?
Printable View
to bude spis kamion :)
Jeste me napadlo, jestli nahodou neni moc velky rozdil v 256 a 512 kb cache tim, ze normalni mb to neumeji vyuzit ?
Proc musite za vsim, co se Vam nehodi do kramu videt nejakou levotu?
Uz mam jen posledni kousek s 256 kB, mozna budou i dalsi s 512 kb, ale zatim nemam nic potvrzenyho.
2brucef : jakej kamion? Myslis corky? To je jako bych napsal, ze te holcicce, cos s nou byl vcera, jeste nebylo 15 a ze bys mel jit sedet. Nejde o desku, jde o aplikace
2newHS : Ne neskupuju, moji kamaradi potrebuji stabilni PC, takze do OC se moc nehrnou.
mezi nami: me je uplne jedno odkud ten procak je, ale jestli a jak jede.
Chtel jsem Te popichnout a doufal, ze to nevydrziz a reknes :)
Urcite jsi ty procaky testoval tak se pochlub vysledkama napr v cpu marku, sandre, seti a oc potencialem. Zajima nas to jako potencialni kupce.
Spis bych sel so 1.2 - 1.26 s 512 ty mely jit az na 1600 mhz.
Kde jsi prisel na to z tou holkou sakra - je to skoro pravda :o ;D
Tak uz dosly, mam posledni kousek s 256 kB cache. Mozna se jeste neco objevi, ale nebude to hned. Na testovani nemam a navic na netu je testu plno. Kluci neco zkouseli a na deskach s i815E (Soltek, MSI, Gigabyte) se dostali na neco mezi 140 - 150 Mhz, ale pak jim prestali jet integrovane zvukovky, takze strop neznam. Kdyz neco bude, tak sem hodim post.
tos to teda prodal šmahem,
ja uz ho chtel vzit, akorat nemam net doma tak nemuzu domlouvat tak rychle...
to chces rict ze ty procaky nezkousis, jestli jsou funkcni
??? ???
Neco sem jeste sehnal, ale potvrdil jsem vic objednavek nez jsem mel fyzicky kusu, takze potvrzene objednavky vyridim prednostne. V Po postnu kolik jich mam volnejch. Uz je nikde nenabizim, ale objednavky porad prichazeji.
Proc bych je mel zkouset? Pritom mnozstvi (nejen procesoru) bych nedelal nic jinyho. Apropos videl jste uz nekdo vadnyho Intela? Pokud neni spalenej od OC, tak jsem z nekolika set prodanejch procesoru spatnej kousek jeste nevidel.
hele a desku Tusl2-c nemas ? nebo neco jinyho za zajimavy ceny?
Samozrejme, ze mam, ale neni tam tak velkej cenovej rozdil jako u PIII-S. Umim jeste P4, ale momentalne nemam ani kousek, az bude tak poustnu. Jeste tu mam jeden kousek - novy SB Audigy OEM (karta, CD. gameport) za 1500,-
Mám opět pár kousků : PIII-S 1133 Mhz 512 kB za 2500,- a PIII 1133 Mhz 256 kB za 2200,- vše samozřejmě Tualatin.