Původně odeslal Tuleň
Dobré ráno.
2Daemon:Nač ta silná slova? Ale vybral jsi si dobře,nebudeš litovat.
2Glassman: Daemonovi bych dal zapravdu,Thoroughbred třeba na Soltek 75DRV2 s KT266A fakt nejede. S tou 166FSB-Daemon si to asi poplet,nicméně 845PE má stejné taktovací možnosti jako nForce2,bohužel ale protože u Intelu nejde měnit násobič,není to taková výhoda jako u AMD.
ALE,já tady nebojuju proti AMD,naopak,již několikrát jsem psal že AMD je dobrá volba a já mám s AMD jen pozitivní zkušenosti,navíc jsem už psal že NE pro AMD se týká hlavně Daemona.Jen se snažím zbořit mýtus,že AMD je výrazně levnější,protože NENÍ. Ano,v lowendu je to výrazné,ale od těch 2400+ a nahoru už je to stejné a ve finále je P4 3GHz LEVŇEJŠÍ než AMD 3000+.Tak to prostě je.A pokud někdo-jako třeba Daemon a koneckonců i já nechce taktovat,tak v tom případě AMD strácí podstatnou výhodu. A na okraj,moje zelenina v pohodě běží na 2,66GHz i na 3GHz bez zvýšení napětí a stabilně,ale já to prostě nevyužívám,protože to prostě nepotřebuju.
2Warlord: Větší blbost si už napsat nemohl,podívej se na WEB Gigabytu na specifikace mého mobo a pochopíš...