Hm a z krabice to poznat nejde?Bo v obchode nevim jestli mi dovoli se na ni podivat:(Citace:
Původně odeslal Mirectec
Printable View
Hm a z krabice to poznat nejde?Bo v obchode nevim jestli mi dovoli se na ni podivat:(Citace:
Původně odeslal Mirectec
no tak to presne neni ;DCitace:
Původně odeslal Mirectec
karta ma pameti z obou stran na tom obrazku nahore je 64bit a ta ma 4x16mb chip a 128bit ma 8x8mb chip :wink:
kdyz neco kupujes je tvoje pravo zkontrolovat kupovane zbozi jestli je v poradku :wink:Citace:
Původně odeslal Wolferine
A tos nekde cetl nebo si to jen myslis?Citace:
Původně odeslal zap
ne to je logika :wink: kupujes obal nebo tu vec v ni ??? ja kupuju tu vec v ni a treba u CC podepisuju ze jsem prevzal zbozi v poradku tak se prece kouknu ne :idea:Citace:
Původně odeslal Martin G.
To zname, ze kdyz si u CC neco kupujes, tak mas sebou komp a testujes to v nem? Nebo jak si predstavujes overeni jestli je to v poradku?Citace:
Původně odeslal zap
Martin: Koukne se jestli v krabici neco nechybi atp.
ale u CC sem nikdy nemel s timdle problem
dik Dee ja jsem nemohl ;D jinak ja se v CC taky nedivam uz jsem tam kupoval hafo veci tak neni potreba ale trebas v monime se rad kouknu :oops:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Presne takuto grafiku mam aj ja :evil: :evil: :evil:
Cital som kopu threadov, aby som nekupil shit a nakoniec och :oops:
Kupil som ju este za super cenu 2900SK s DPH tak som sa tesil....
Hned, ked som ju vybalil som sa cudoval,preco nema osadene volne miesta pamatami. To mi vsak nevadilo, ale ked som zapol 3DMark 2001SE
vysledok hrozny 5869 bodov :evil: :evil: Dokonca RIVA TUNER ukazoval,ze je 64-bit :-(
Vsade ospevovana Sapphire a dokaze take nieco urobit :-o
Fakt neviem,co mam robit :-( :-(
Nemozem prist len tak do obchodu a pytat si inu :-( :-(
AMD Athlon XP 1600+ @1900+ (1575 Mhz 10.5*150/1.760V ) AGOIA / TITAN TTC CU5TB / MB ECS K7S5A O/C BIOS Cheepo / 2x128 MB SDRAM PC133@150 Mhz PQI/APACER / Sapphire ATI Atlantis RADEON 9100 64MB DDR AGP 4X 250/230@270/260 4ns SAMSUNG + ventilator z chladica EVERCOOL ND12 / COMPAQ V70 / Seagate B. 20 GB 5400 Rpm kaput (je v oprave) , zatial 10GB IBM QUANTUM FIREBALL + 6.4GB Western Digital. / Realtek Fast Ethernet PCI Adapter 100/10Mbps / SB LIVE 5.1 DIGITAL / ATX 350W MS / CDRW TEAC W58E 8x8x32, DVDR TEAC 516E 48x16x2 / Repro:KINYO SW-210 + ENCORE P-160-3D /
Jo a co je to za obchod ten CC?
:arrow: www.czechcomputer.czCitace:
Původně odeslal Wolferine
tak otazocka>>
prave som si ju objednal snad do konca tyzdna bude a mam Q> ake ovladace najlepsie? ist do novsich catalystov alebo nejake starsie .. co tak omegy? babo rad :)
P.S.> a neposielajte ma na search situacia sa stale meni takze tak ...
MadCap
měl bych otázku je lepší si koupit 9100 64-2000 nebo GF 3Ti 64-2400
U RAdla mas veci kvalitu obrazu, je technologicky vyspelejsi a vykon je dostacujici. Tu GF kdyz pretocis, tak muze mit lepsi vykon... teda aspon myslim :roll: :oops:Citace:
Původně odeslal sebad
Zdravím všetkých ATI-stov... :-) Chcel by som poradiť...Mám grafiku ATI RADEON 8500 originál a chcel by som kúpiť zákl.dosku ASUS P4P800...Na ich stránke som sa ale dočítal, že tam môžem zapojiť iba GK s AGP 8x...To hádam nie? To mám po pol roku meniť grafiku? Vie mi niekto poradiť?
me by zajimalo jak je na tom s takty r9000 np 64 MB, ktery se dava do ntb konkretne do tohoto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29622
netusim jakej ma tento mobilni radek zhruba vykon, pojede na tom treba Morrowind bez trhani?
Vid FAQ... takty sa lisia od booku k booku. Jedina sanca je najst nejaku review toho konkretneho modelu, inak sa to da len tipovat. Jedine, co sa da povedat s takmer istotou je, ze to bude mat 128 bitovy memory bus (vdaka 64MB RAM).
R9000 default 250/143(286)Citace:
Původně odeslal Halen tech
. oc 310/160(320)
Daroval jsem ji už bratrovi jela jak blázen ;D ;D