Citace:
Původně odeslal SPYKER
Compeny MartyComputers jednou si takovou firmu mozna zalozim 8-)
Printable View
Citace:
Původně odeslal SPYKER
Compeny MartyComputers jednou si takovou firmu mozna zalozim 8-)
budu mit frezované loga: AMD a socket A do kovu.........vlastní výroba,určitě lepší než nálepka:-)
hmmmmm, ber me jako potencionalniho zajemce
no jak to budu mít,tak to fotnu a hodím to ke shlédnuti.........cenu zatím neznám,ale asi to bude mastne :?
kdyz to bude mastny da se to prezit... trocha JARu a jeto :idea: hlavne at to moc nestoji :!: :lol:Citace:
Původně odeslal Kamil Raška
;D ;D ;D no asi pod 3 kila nepujde :?
to bude delany na cnc freze?
nějaka freza to je jen vím že stála 650 tisíc a stroj na broušení nástroju 30 klacku :roll:
jo na 90% to bude na cnc freze.Co to všechno umí viz:http://www.gravograph.cz/Default.htm#
Hheh,dnes mi prisel mail,ze chteji jmeno a tak,tak du do toho.Asi to teda este fachci
No tak aj mne konečne dorazil mail :?
ale chcú ešte tel.číslo a adresu -> veď som to pri registrácii zadával ???
Chlapi plíís preložte mi toto(stručne):
Thank you for your recent application to join the Reseller Program. Unfortunately we are unable to complete your registration/keep your membership active as some of your contact details are missing. Would you please provide us with the following information:
- Phone number (+countrycode localcode phonenumber)
- Address (address, city, county).
If we do not receive this information within 21 days of the date of this email, we will assume you do not wish to continue with your application/membership. Please note you will not be able to logon to the Reseller Program website until we receive this information.
Please do not hesitate to contact us for any further information.
Neviem či sa mám registrovať znova alebo im len poslať na mail čo chýba....
Jendo = EN lama :lol:
Dakujeme Vam za pripojenie sa do nasho Reseller programu. Bohuzial nie sme schpny dokoncit vasu registraciu/udrzat vase clenstvo aktivne pretoze niekolko Vasich kontaktnych detailov chyba. Date nam prosim nasledujuce informacie:Citace:
Původně odeslal Jendo
- Telefonne cislo (kod krajiny, kod mesta + cislo)
- Adresa (ulica, mesto, stat)
Ak nedostateme tieto informacie do 21 dni od odoslania thoto emailu, budeme to povazovat ako, ze nechcete pokracovat v registracii/clenstve. Prosim, pamatajte si, ze sa nebudete moct pripojit na Reseller program, na nasej webstranke pokial tieto informacie nedostaneme.
Ak ma niekto predbehol, taq sa nastvem...
To Manik
Dííííííky moc :wink:
Jendo = EN lama :lol:
Aj tak som s toho lamma.. ??? mám sa znova registrovať ???
Tak som im to poslal na mail a ako hovorí slepý 8-) :arrow: UVIDÍME :o
POresne tohle mi taky prislo,tak sem to poslal tpet.Bylo to od nejakoeho Kierana Poola ;D .
Mne od "Giuseppe Damiano"Citace:
Původně odeslal SPYKER
Včera som napísal maila s tým čo chceli a dnes mi už prišiel login ;D
Večer objednávam :wink:
Hehe,taky mi uz prisel,takze vecer du do toho :o ;DCitace:
Původně odeslal Jendo
KUA,nejak porad nemuzu prijit na to,jak ten "promotion material" objednat.Point of sale a jak dal???
Ak na to prídeš -> :wink: napíšCitace:
Původně odeslal SPYKER
Jendo = EN lama ;D
No,asi ne :wink:Citace:
Původně odeslal Jendo
Chlapi, kdybyse to někomu podařilo, nebo měl aspoň jednu(chtěl bych radši 2 ;D ) navíc, moooc bych chtěl. Najde se někdo??? Poštu platím ;D
Ale asi ne, co?? :?
ja bych treba vzal postu napul s millixem ( bo zme ostravaci ) tak bych toho chtel co nejvic( hlavne ty nalepky )
No aj ja skúšam :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
dal som POS Downloads a tam je This material can also be ordered by using our online Point-of-Sale Order form.
ale tam som aj skončil ->The page cannot be displayed ???
No,me taky ??? ??? Co jim naspat meila jak na to???Citace:
Původně odeslal Jendo
to SPYKER
Tak skús si to v inom jazyku ako EN(aj Tal :evil: )
Nemecky je tam v ponuke(1položka):
Reseller Kit - German - 3 Duron & Athlon XP Gehäuse-Aufkleber, 1 PIB Broschüre, 1 AMD Überblick Broschüre
Language: German
A v Polštine sa dozvieš viac :wink: