-
Re: Taky vam nefunguje ICQ pres Mirandu?
Citace:
Původně odeslal Eagle
Nicméně používání starých verzí samotné Mirandy moc nedoporučuju, vývojové bývají stabilnější a taky spousta pluginů je přímo vyžaduje.
To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
-
Citace:
Původně odeslal frelichl
To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.
ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).
-
Citace:
Původně odeslal Eagle
Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.
Nevím, možná jsem trefil zrovna dubrej build, se stabilitou nemám nejmenší problém. Classic contact list je právě "novinka" verze 0.4, kvůli ní mi v této verzi nefungovala spousta pluginů. Nicméně věřím tomu, že značná část nových pluginů by mi už nejela, jen jde o to, že já nové pluginy už nevyhledávám, našel jsem si nějaký ideální stav a po novinkách už netoužím. I když časem asi stejně budu donucen přejít na novou verzi (to zas bude zabitého času, než všechno vychytám).
Citace:
Původně odeslal Eagle
ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).
Ano, ale já ISee neupgradoval už dlouho (naposled někdy v únoru když icq servery udělaly nějakou změnu v login sekvenci či co), od té doby jsem neupgradoval a přitom se mě poslední změna netýkala. ISee jsem taky využíval kvůli detekci invisible lidí, ale to už dost dlouho nefunguje.
-
Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? :-) )
-
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? :-) )
bez kontrolni otazky to nejde ? no jestli je ma nastavene tak asi ne...
-
Tak jsem zjistil , že ICQ asi nemá rádo .cz adresy, na gmail.com to došlo prakticky okamžitě, jenže... Z Mirandy IM se přihlásím, ale tam nejde heslo měnit... Z go.icq.com ani ona z jejího ICQ 5.1 klienta se pro změnu hesla nepřihlásíme (nový heslo to nebere). Zvláštní je, že i na ICQ.com to na tu "detail page" umožní na nový heslo přístup, ale do ICQ ani h...vno...
-
Obecne znamy fakt je, ze cez Mirandu bohuzial ICQ heslo zmenit nejde. Naposledy som to riesil tak, ze som musel nainstalovat ICQ, zmenil som heslo a hned to aj islo z compu prec :|
Potom stacilo zmenit heslo DAT profilu Mirandy na prihlasenie do ICQ siete v Options.
-
A neda sa to heslo menit priamo na ich webe?
BTW. gaim tusim vie menit aj heslo - teda aspon to tam vidim, nikdy som to neskusal.
-
Citace:
Původně odeslal PiT
Obecne znamy fakt je, ze cez Mirandu bohuzial ICQ heslo zmenit nejde.
No nevím kde jsi na to přišel, já to teď zkoušel a v pohodě heslo změnit jde. Dělám to přes Change user details. Následně zkoušeno přes go.icq.com a starým heslem se přihlásit nešlo.
-
Citace:
Původně odeslal Rainbow
A neda sa to heslo menit priamo na ich webe?
BTW. gaim tusim vie menit aj heslo - teda aspon to tam vidim, nikdy som to neskusal.
Ne,na tom webu jsem to skutečně nenašel, a i když jsem si tam dal vyjet vyhledávání výrazu "change password", tak všechny příspěvky odkazovaly na ICQ klient a změnu přes něj...
2frelichl : Tak v Mirandě jsem to tedy vážně nezkoušel, čímž neříkám, že to tam není, ale nenašel jsem to tam :-/
-
Citace:
Ne,na tom webu jsem to skutečně nenašel, a i když jsem si tam dal vyjet vyhledávání výrazu "change password", tak všechny příspěvky odkazovaly na ICQ klient a změnu přes něj...
Presne. Kedysi slo, ale uz to zmenili. Feature na zmenu hesla nevedno preco odobrali...
Citace:
Původně odeslal frelichl
No nevím kde jsi na to přišel, já to teď zkoušel a v pohodě heslo změnit jde. Dělám to přes Change user details. Následně zkoušeno přes go.icq.com a starým heslem se přihlásit nešlo.
V Mirande 0.5 som to neskusal, no v 0.4.x.x to neslo... a ani v starsich.
-
Citace:
Původně odeslal PiT
V Mirande 0.5 som to neskusal, no v 0.4.x.x to neslo... a ani v starsich.
Mám hodně starou verzi 0.3.4 Alpha a fakt to jde.
-
Citace:
Původně odeslal frelichl
Mám hodně starou verzi 0.3.4 Alpha a fakt to jde.
Aha, no tak to je asi z dob , kdy "pejsek s kočičkou ještě hospodařili a ICQ šlo měnit přes web" :-)
-
Citace:
Aha, no tak to je asi z dob , kdy "pejsek s kočičkou ještě hospodařili a ICQ šlo měnit přes web" :-)
To by snad mělo být jedno, ne? Není to imho o verzi Mirandy ale o pluginu Change user info (standardní plugin).
-
Citace:
Původně odeslal frelichl
To by snad mělo být jedno, ne? Není to imho o verzi Mirandy ale o pluginu Change user info (standardní plugin).
No tak evidentně ve vyšších verzích prostě už ta možnost měnit heslo z Mirandy není a na webu ICQ to taky nejde... Ono je to pochopitelný, chtějí nalákat více lidí na jejich originální klient...
-
1 Příloh-a(y)
To tam fakt nemáte tuhle možnost?
-
-
Mas na to totiz nejakej pofiderni plugin. Proto to tam mas. Nevim co je na tom tak uzasnyho, dokonce si to sam psal o par prispevku vis. Nicmene pochybuju, ze to funguje.
[spis sem jen testoval podpis ((: ]
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Ne, FAKT nemáme :-)
Opravdu? Standardní .zip verze Mirandy 0.5 stáhnutá z oficiálního webu:
-
Citace:
Původně odeslal Lolita
Mas na to totiz nejakej pofiderni plugin. Proto to tam mas. Nevim co je na tom tak uzasnyho, dokonce si to sam psal o par prispevku vis. Nicmene pochybuju, ze to funguje.
[spis sem jen testoval podpis ((: ]
Ty seš taky pofidérní ;).
EDIT: určeno ke smazání, nemohl jsem odolat, omlouvám se.
-
Mno mam 0.3.3.1 verzium a ten plugin tam mam tiez. Myslim ze i na 0.4 siel instalnut a pouzit. Akurat , ked som menil udaje , tak to opcas vypisoval , ze proces este trva 20 sec , pritom sa to zmenilo hned.
-
1 Příloh-a(y)
Ja tam zadny extra plug-in na zmeny informaci nemam (pouze ten original v posledni verzi), verze 0.5 Unicode. A zmena hesla tam je jak vidno nize :) Akorat jsem to netestoval.
-
Citace:
Původně odeslal NightKing
Ja tam zadny extra plug-in na zmeny informaci nemam (pouze ten original v posledni verzi), verze 0.5 Unicode. A zmena hesla tam je jak vidno nize :) Akorat jsem to netestoval.
V celej verzii 0.4 to ale neslo pouzit. Normalne si heslo zmenil, ale nic to nespravilo... Skusal som to teraz s 0.5 a vypisuje to rozne dalsie potvrdzovacie dialogy a tvari sa, ze funguje...