G4 MX je jeden z monoha hřebíků do rakve nVidie ;D
Zajímalo by mě kolik si mohla nVidia vydělat kartama G2MX - museli se jich prodat milióny
Printable View
G4 MX je jeden z monoha hřebíků do rakve nVidie ;D
Zajímalo by mě kolik si mohla nVidia vydělat kartama G2MX - museli se jich prodat milióny
Jj,to by bylo zajimavy cislo ;D ;DCitace:
Původně odeslal Caleb
Ja som mal donedavna Nvidii, ale vidim, ze Radeon datahuje tie nestastne ovladace, tak nevidim dovod znova kupovat GF4, zvlast ked nepodporuje DX 9. Ak Geforce FX nepojde rychlo dole, urcite sa na stranu ATI prikloni viac momentalnych uzivatelov Nvidii. Radeon 9700 ma dostacujuci vykon a celkom dobru perspektivu do buducnosti, cena pritom stale klesa.
kazdopadne malo toho nebylo a ver ze nVidie to nerekne ... nerekne jak hodne dokazala lidi okrast ... to by se pak mohla jit uz naprosto uplne odstrelit ...Citace:
Původně odeslal Caleb
...NO a co sa tyka tej GF 4 MX, tak to je jedna z najvatsich chyb Nvidie. Neviem co stym chcela dokazat, ale len nasrala pocetnu skupinu uzivatelov. Myslim ze "dalsi" MX nebude mat sancu...
no nejmeji tam dat koncovku MX ... ale treba neco jinyho a najde se plno dalsich blazinku ,kteri hloupe naleti ... :-( :-( :-(Citace:
Původně odeslal Raydowe
Citace:
Původně odeslal Raydowe
Geforce FX uz nepude dolu cena zustane nebo se mozna zvetsi nvidie oficialne zastavila vyrobu na tr se dostane pouze 100 000 kusu
asi tak nejak ... bude to jenom pro prachaty blazny ,kteri nevedej co s prachama ... nebude je zajimat ,ze koupili shit jako svine ... ale budou vedet ze je na svete jenom 100k kusu a oni maji jeden z nich a to je bude tesit ... sice budou o 25k lehci ,ale to jim podle me zrovna moc vadit nebudeCitace:
Původně odeslal Martyr-M
Tak to uz je sila.... Neviem kdo sefuje trhovej ekonomike v koncernu nVidie, ale myslim ze sa postara o problemi. Zrejem chchu etse vilepsit cip a vydat ho az ked pride nova era Radeonu. Takto by tottis za par tyzdnov dostali od ATI nafrak. Len aby uz nebolo neskoro...
jak muzou vylepsit shitovej cip ? kterym zase chteli jenom okrast lidi ... ale nejak se jim to tentokrat krasne podelalo ...Citace:
Původně odeslal Raydowe
Nvidie uz stavi na jmene tak si mysli ze to lidi budou kupova bez ohledu na kvalitu (v USA se jim to mozna povede ;D )
Asi chudáci netušej, že my tady v ČR máme overclocking.cz, takže nad náma nevyzrajou :lol:
Jojo,oc.cz ruleeezzzzzzzzzzzz ;DCitace:
Původně odeslal Caleb
Me by jen zajimalo,jakej je v Americe takovej prumernej pocitac......
A jakej je podle tebe průměrněj počítač v ČRCitace:
Původně odeslal SPYKER
Podle mě Duron 800+G2MX+20GB Disk+256MB Ram+15" Monitor
Mě nikdo nepřesvědčí : I LOVE NVidia
Ale každý má na to jiný názor, já mu ho neberu :-)
Máš špatný logo (TI není MX)
Ale není nic lepšího než spokojenej uživatel - já sem taky spokojenej uživatel
Nejhorší je, že tyto shitské grafiky od nVidie (Gf2MX, Gf4MX) se v hojném počtu montují do nových sestav s lákavými názvy, které obvykle obsahují slovo "GAME", "GAMER", "PLAYER" a podobně a v popise mají jako cílovou skupinu hráče i náročných počítačových her. Tak to mě štve.. Kdyby výrobci sestav začali montovat ATIny (např. R9000, R9100), které jsou cenově zhruba na stejné úrovni jako ty Gf4MX, tak by to bylo ono, ale herní sestava s Gf4MX, tak to asi ne...
No,ja bch se nedivil,kdyby ten radek 8500 byl levnejsi nez nekery GF4MXCitace:
Původně odeslal Anduril
To je fakt, některé Gf4MX, třeba od MSI, Leadteku a podobně jsou brutálně předražené...
Skratka GF4MX su brutalne shity... Jedine celkom dobre karty od nVidie su GF3ti 200/500 a GF4ti 4200/4400/4600/4800 ale za dost vysoku cenu...
Sice nemaju vsetky features, ale na hry stacia... :wink:
jasně moje mx není zrovna nejlepší karta, ale co by jste za 2000kč chtěly?
Mě žádný bohatý dědeček necpe na HW penízky, já si je musím vydělat, to asi neznáte co?
Jinak tu MX mám jen tak na 2 měsíce než našetřím na G4ti4200.
Jinak doposud jsem měl G3ti 200 a byla rozhodně lepší(a levnější)než Radeon9000pro.
A to že si nějaký K***T koupí sestavu s názvem GAMER a ani neví co je uvnitř za díly to už je ukázka toho jak jsme my ČEŠI chytří ;D ,navíc ty sestavy stojí vždy tak o 5000kč víc než kdyby si to poskládal sám.
Já osobně vím co kupuju 8-) a do čeho du.
No,to asi 95% lidi tady na foru ;D ;DCitace:
Původně odeslal macainz
A ABIT :o :wink: ;D A newite,proc Geforce 4 nedela taky HERCULES??Ty GF3 od nej byli faakt husty ???Citace:
Původně odeslal Anduril
He he pulhodinka nenavisti :-) :-) :-). To si zas chudaci, co si nabehli na Atinu, vylevaji srdce.
Myslim, ze tu kachnu o zastaveni vyroby dementovala sama Nvidia. Jinak skutecne nemam potuchy jak si dosel k zaveru, ze cena se uz nezmeni ? (ona cena vsech pocitacovych komponent se jednou zmeni, je jen otaka kdy :) Jedine, co trosku pozdrzelo uvedeni FX na trh byl problem s prechodem 13 micron. technologii. Zatim je tech cipu velky nedostatek a tomu odpovida i premrstena zavadeci cena. Ale ten rozdil uz neni tak velky - 20k za FX nebo 15k za R9700Pro ? GF2 v dobe uvedeni na trh jako novinka taky stala 15000. Jinak v kvetnu by mel byt uveden vylepseny model nebo spis nastupce FX s odstranenou vetsinou problemu a udajne s 256-tkovou sbernici. Zaroven se ma samozrejme objevit nekolik cenove a vykonove odstupnovanych verzi zakladniho modelu (jako tomu bylo u vsech rad GeForce v minulosti). Fakt nevim, na co porad nadavate. Vzdyt vas nikdo nenuti, aby jste si karty od NVidie porizovali...Citace:
Původně odeslal martyr
2macainz: Nevím kde jsi byl na tom, že Gf3Ti200 je lepší než R9000Pro, ale je to tvůj názor. Nicméně snad všechny testy na netu dokazují že R9000Pro má navrch ve všem. A zvláště ve kvalitě obrazu (jak 2D tak 3D)! A pokud vím, tak cena je teď u R9000Pro (Sapphire) nižší než u Gf3Ti200 (Inno3D :lol: ).