No ked si stiahnes ovladace priamo z Ati stranok, tak sa mi neda nastavovat tebar performance or quality, gamma atd. Jedna sa o cisty driver....
Printable View
No ked si stiahnes ovladace priamo z Ati stranok, tak sa mi neda nastavovat tebar performance or quality, gamma atd. Jedna sa o cisty driver....
Tak si odtial este stiahni ATI control panel. (nech sa dostanes cez tych 15k :-)Citace:
Původně odeslal Raydowe
oki, dufam ze ten kontropanel neprinstaluje zase Driver. Pretoze kontrol panel som stahoval aj od Gigabyte, pisane bolo, ze sa jedna len o panel. No preinstalovalo to aj driver.... Tak to idem skusit...
2 DeeKay: ovladace som skusal dodavana aj stiahnute od creativu, doonca aj jedny medzi datumovo medzi tymito dvoma, ktore som stahoval este na neskor ukradnuty komp...
Kasli na GB drivery .. stiahni vsetko priamo od ATI a mas ystarane. A control panel od ati je len control panel a nenainstalujes ho ked nemas nainstalovany driver. Teda nainstalujes ale po restarte ti nefunguje.Citace:
Původně odeslal Raydowe
na maximum performance ziadna zmena :roll: stale cca 14 300 bodikov
Tak pust rivatuner a nastav GPU na 371 a memory na 364 pre zaciatok :-)Citace:
Původně odeslal Raydowe
Citace:
Původně odeslal Raydowe
Tak mojej matke sa stala podobná vec ;D.....Dávala si krajčírovi urobit zips na jej oblubenej bunde a tiež ich ktosi vikradol :roll: Mama stoho bola týžden chorá :?
................
???Citace:
Původně odeslal Raydowe
no co hehe, obnovovanie threadu :-)
Ako si nechapem, aky k tomu mal Radydowe dovod...
BTW, ozivenie sa robi nie "................" ale slovom "bump" ;)
mozno nostalgia :-) vsak to bol poucny thread :-)Citace:
Původně odeslal PiT