dejte tomu už LOCK marja :-)
Printable View
dejte tomu už LOCK marja :-)
Já bych to nelockoval. Je to v mezích slušnosti a narazil jsem tu alespoň na pár zajímavých názorů a pohledů na věc, které se liší od těch mých.
btw., pokud to někoho zajímá, tak za oním pomalým zlepšováním ovladačů pro OpenGL, které bude přidáno do Catalystů někdy koncem roku, stojí především Eric Demers - autor patche pro ring-bus (pokud se pamatujete - zlepšení výkonu v Doom 3 a Quake IV při FSAA 4x krátce po vydání R5xx), který původně pracoval v SGI.
Jen si trochu prihreju polivcicku, nove nVidia drivery jsou dle me taky co se tyka OGL poradne doje*any. Konkretne co se tyka trebas HW akcelerace v Acadu nebo Inventoru. Stara 6600GT v jednom pracovnim PC s omega 66.93 beha jak blesk, oproti tomu 7600GT nejsem sto uspokojive v Acadu na HW akceleraci rozchodit (aby to zaroven byly drivery co uz podporuji HD purevideo), cukatura nevidana (jestli je to 1FPS tak jeste prehanim). Samozrejme na Sw akcel, to C2D utahne s prstem v nose, spis se pozastavuju and tim, ze to drive slo a ted nejde.
asi to prestali testovat, necakal by som ze budu pre gaming karty testovat nejaku funkcnost v acade ....
Každopádně by se tu ale hodilo zmínit, že nové OpenGL drivery, které ATi několik let vyvíjela a které jsem ut zmiňoval, jsou integrovány do Catalystů pro Vistu a do konce roku budou i v Catalystech pro WinXP a Linux, pro něž byly vyvíjeny taktéž.
Tak jsem zvědavý, jak dlouho se ještě tyhle "fámy" ohledně kvality OpenGL driverů ATi budou držet při životě :-)