co tipujete - jaka bude cena 64mb r 9100??
Printable View
co tipujete - jaka bude cena 64mb r 9100??
nekde kolem ceny R9000 64M.. ver mi nebo ne, ale je to tak :wink:
Rozhodne bych nerekl monopol, ale distribuci! CC samozrejme bere u ELAPu. Jinak ano Gigabyte je fajn, ale jeste by to chtelo pravidelnejsi dodavky, ale to neni problem ELAPu, ale ATI, ze nestiha dodavat chipy.
Nechapu proc se porad navazite do distributora. Zjaimalo by mne kolik z Vas ma osobni dlouhodobejsi zkusenosti s VO prodejem PC HW. Schvalne kdo vi, kdy jsou na TW prazdniny (novy rok - jejich).
Citace:
Původně odeslal Aliencz
Proc ne Manli? Prvni varka karet 9500 NP 64 MB mela referencni PCB a uplne stejne osazeni jako Saphirre (vcetne pameti). Vzal jsem jednu bednu. U vsech sly zapnout dalsi texturovaci jednotky a vyborne se taktuji 330/310 a to sem to nejak moc nehonil. Ovsem ted jsem uz Manli 9500 radsi nebral, myslim, ze jak si udelaji vlastni PCB a daji tam levnejsi pameti, tak uz to takova slava nebude.
Citace:
Původně odeslal cox
Gigabyte jeste R9100 jeste ani neuvedl! Je holt malo chipu. Ale Spahirre, Manli, Powercolor a par dalsich se uz nas prodava.
Citace:
Původně odeslal joXerus
To bola basnicka otazka ?Citace:
Původně odeslal Martin G.
Ved si si odpovedal sam :D
Trosku jo, ale vzdy jde o to porovnavat vyrobky z stejne cenove kategorie. Manli je hodne levny, takze kvalita tomu obcas odpovida, obcas se jim ale neco povede a rpo informovany to pak stoji za to.
Citace:
Původně odeslal PiT