Re: nVidia GeForce 7950GX2 - reviews
Citace:
Původně odeslal svaca
Takze prave jsem objednal 1x Conroe E6600, 1x Asus P5WDG2-WS, 2x 1024 Corsiar, a 2x Geforce 7950GX2 od Asusu - 2G GRAM - mnam, otazky:
1. bude mi stacit 600W zdroj ?
2. 4x SLI = jake mam cekat problemy ?
3. JAK BUDOU ty karty HLUCNE ?? Na co je mam v tomto pripravit ??
Dalsi veci v sestave, raptor, 500G Seagate a prislusenstvy ....
cena cca 90 000.
V pondeli budu mit vse, takze pak se pustim do testovani ... :-)))
No z desky co kupujes a z QuadSLI bych mel strach. Jsou to zatim neodchytane veci a ASUS ted zrovna nedela moc dobrou praci...
Uprimne mam strach abys nemel vic problemu nez uzitku z te sestavy...
btw. si vyhral ve Sportce ? :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal MV
Nvidia povolila quad sli na intelackym chipsetu (975X)? Nebo s tim bude mit svaca problemy a bude muset pouzit hacknute drivery?
nVidia to urcite nikdy nezakazala ;) To Intel a vzhledem k tomu, ze ten nedavno podporu pro SLI oznamil, tak je odpoved asi jasna.
Hm, tak zatim oficialne podporuje SLI jen Asus P5N32-SLI SE Deluxe
EDIT:
http://www.tweaktown.com/articles/93...hts/index.html
Citace:
Intel has recently teamed up with nVidia (or visa-versa) to allow users to officially run SLI dual graphics on Intel 975X based motherboards which might be a result of the internals testing’s of the RD600 platform or maybe purely just a reaction to AMD and ATI’s news. Nevertheless, things are starting to heat up and it’s a good time to be a consumer.
Citace:
Původně odeslal Masster
nVidia to urcite nikdy nezakazala ;) To Intel a vzhledem k tomu, ze ten nedavno podporu pro SLI oznamil, tak je odpoved asi jasna.
Zkusim to oznameni nekde najit.
No to je vcelku jedno, kdo zakazal SLI na non-nvidia chipsetech (nejen intel, ale i ULi apod.), dulezitejsi je, ze to oficialne nechodilo. Cetl jsem od SLI podpore pro mobilni intel chipsety 945PM, ale 975X?
Prohlaseni je jedna vec a realita je vec druha, zatim je to moc cerstve aby to jelo jak ma. A z QuadSLI sem nevidel nic nez problemy, pricemz v recenzich sou predevsim ty nejznamejsi hry, nechci videt co to dela na mene proflaklych softech.
Citace:
Původně odeslal Haste
Prohlaseni je jedna vec a realita je vec druha, zatim je to moc cerstve aby to jelo jak ma. A z QuadSLI sem nevidel nic nez problemy, pricemz v recenzich sou predevsim ty nejznamejsi hry, nechci videt co to dela na mene proflaklych softech.
No tak jsem to myslel, podpora je ohlasena, ale je jeste moc brzo na to, abysme vedeli, jak toho nakonec docili.
Nova revize, update biosu? To druhe by se lidem urcite libilo vic, uvidime.
Diky. Diky.
1. Nevyhral, je to pro zakaznika ...
2. ty dve karta jsou podminka - chce v grafice absolutni top (od toho se to vyvyji)
3. Dale bude delat video - tzn. Conroe musi byt (ja radeji AMD)
4. Komponenty se daji nemit neni problem, probem je, ze NIKDE nic neni ...
5. Asus nesnasim - jenze: SLI+Intel+conroe = problem
6. na cene nezalezi - nijak, jiny napad ???
7. Absolutni stabilita je NUTNOST (hry, video, DVD, Pinnacle)
Vyberte absolutni top misto me a ja to postavim a otestuju .. :-)))
To Svaca:
Mam takovy dotaz Asus P5WDG2-WS nema oficialni podporu Core 2 Duo, nebo snad ano? Mel jsem pocit, ze ji ma az Asus P5WDG2-WS PRO a ty snad jeste nejsou v CR dostupne.
Kdyby to bylo na me, tak mu tam radsi vecpu 2x X1950XTX CF, jiste by mu tam slo vrazit i E6700. Jestli dela s videem, tak mozna i 4GB pameti a rozhodne za ty prachy i vodu. Jiste by to ocenil vic nez buggy QuadSLI...
Citace:
Původně odeslal Haste
Kdyby to bylo na me, tak mu tam radsi vecpu 2x X1950XTX CF, jiste by mu tam slo vrazit i E6700. Jestli dela s videem, tak mozna i 4GB pameti a rozhodne za ty prachy i vodu. Jiste by to ocenil vic nez buggy QuadSLI...
udelal jsem zmeny ...
Bude 965P (Asus P5B nebo Gigabyte DS4 nebo DS6) - cekam, co se driv naskladni ...
4G RAM bodou Corsair 800MHz
1x Asus 7950GX2 (takze vlasne dve karty)
Problem je stale Conroe na 3.6G - neni k sehnani ..
Citace:
Původně odeslal svaca
udelal jsem zmeny ...
Bude 965P (Asus P5B nebo Gigabyte DS4 nebo DS6) - cekam, co se driv naskladni ...
Hmm s tim bych souhlasil. To uz je pekne. Skoda jen, ze 7950GX2 uz neni technologicky moc dobra. Chtelo by to nejakou X1950XTX CF nebo pak az G80/R600, ale to si muze dokoupit casem :) Kazdopadne by sis mohl dat praci s vodnikem. Opravdu se to vyplati...
Ok. Poohlednu se i po vodnikovi. Pak poslu nejaky vysledky ... :-)))
Citace:
Původně odeslal svaca
Ok. Poohlednu se i po vodnikovi. Pak poslu nejaky vysledky ... :-)))
proc lpis na nvidii? co se ti nelibi na X1900XTX? pripadne CF?
Citace:
Původně odeslal Pavlis
proc lpis na nvidii? co se ti nelibi na X1900XTX? pripadne CF?
Protoze je treba 7950GX2 vykonejsi?
Kdyz uz, tak pripada v uvahu X1950XTX, ale ta prijde nejdrive za 14 dni a svaca nepise, jak dlouho muze cekat. IMHO by se uz pak vyplatilo pockat na G80.
Citace:
Původně odeslal svaca
udelal jsem zmeny ...
nekde sem cet (nejspis xs) ze s P5B Dx ne vse behalo korektne s 7950GX2 ale to asi byla jen otazky biosu desky..