No mňa už dnes dopálili(že možno bude ten "Ešus" na budúci týždeň), tak som zobral TEACa.
Zatil v pohode, akurát som zistil že nevie čítať (Disc info/Nero CD speed) z CD :?
Printable View
No mňa už dnes dopálili(že možno bude ten "Ešus" na budúci týždeň), tak som zobral TEACa.
Zatil v pohode, akurát som zistil že nevie čítať (Disc info/Nero CD speed) z CD :?
Rozdíl je v podstatě jenom v tom,že 1612 je region free. Nevím jestli 16ka umí (uměla) číst +DVD,ale ta 17ka je už umí.Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Rozdil je v tom, ze ta 1612 je lepsi, ale uz se bude spatne shanet. Mela vetsi cache a obecne byla vykonnejsi.Citace:
Původně odeslal Noxx
Jinak vas musim upozornit, ze Toshiby maji nejak brzdene grabovani DVD s Macrovision ochranou (skoro vsechna) a neumi CDS100.
Pokud vam to nevadi, tak jsou to dobre mechaniky.
2MAUL: mam tu 1712 uz od tej recenzie co som na nu pisal http://www.hwplus.sk/modules.php?nam...rder=0&thold=0
tak citat vie vsetko (myslim DVD+R/RW -R/RW sim uz skusal aj tie +)
To grabovanie DVD (dvojvrstve + chranene) trva naozaj dlho. Dalsim mensim minusom je rezonacia ktoru vydava Toshiba - proste rezonuje...ale stava sa to iba pri pouzivani CD-R / RW a lisovanych CD proste vtedy - pri DVD je to OK.
Na 1712 je aj firmware...ktory urobi z nej region free : http://farzeno.rpc1.org/firmware1/1712_X004.zip
Inac este otestujem aj Teac...co sa tyka pouzivania mechaniky na prehravanie DVD filmov + DVD-R filmov tak velmi dobra. S klasickymi CD mediami horsie lebo rezonuje (audio grabuje dost dost rychlo - plne CD za 3 min).
Díky, ale už jsem vzal LiteOn - za 1290,- Kč s DPH to beru jako hračku na dlouhodobé testování... :wink: :lol: 8-)
Nevadi....dufam ze bude OK..za tu cenu sa s nou mozes hrajkat az az a oriadne testovat :wink:
S tim si nepomuzes, ten cte CD hur, nez Toshiba. Ma velky problem cist trochu poskrabana media. Myslim, ze pri rozhodovani Toshiba 1712 vs. Teac je Toshiba lepsi volbou.Citace:
Původně odeslal GABO
Jsi muj clovek (asi se k tobe pridam)! Dej vedet, jak jsi dopadl, hlavne jak si poradis s CDS100.Citace:
Původně odeslal Darth Maul
CDS100 by mal Liteon LTD-165H zvladat.
Jo, taky jsem si to precetl, ale zajima me zkusenost cloveka, ktery ji ma v ruce.Citace:
Původně odeslal shintai
Mám novější model LTD-166S, ale vzhledem k tomu, že jsem nikdy žádné DVD nevlastnil, nemám zatím jak otestovat (i když CDS100 bude asi o CD, že?).Citace:
Původně odeslal Vitekv
Navíc nějak neumím rozchodit obyčejný zvuk z DVD (mám nějaké reklamní) - přitom audio kabel mám připojený, ale to je asi moje lamerská pitomost v době DVD ignorovat digitální zvuk... :wink: :?
Ano to je samozrejme no ked to uz niektori ludia na nete odskusali tak by musela mat len iny fw aby to prestala citat. Ale urcite treba skusit osobne, to je asi najlepsie. Aj ja na nu cakam, dufam ze bude uz coskoro.
RE: Darth Maul
Zvuk s DVD ti asi nepojde cez kablik ... ani digitalny ... ak som Ta ovsem dobre pochopil.
"Navíc nějak neumím rozchodit obyčejný zvuk z DVD (mám nějaké reklamní) - přitom audio kabel mám připojený, ale to je asi moje lamerská pitomost v době DVD ignorovat digitální zvuk..."
No prostě mám nějaké DVD o produktech Siemens, na obrazovce jsou různá okénka jako menu a když na to klikneš, rozjede se videosekvence ... ale chybí zvuk!!! (to vše ve Windows Media Playeru, protože to DVD neumím spustit v přehrávači microDVD)Citace:
Původně odeslal shintai
No to asi nebude propojením, ale spíš ti chybí kodek na přehrání zvuku. Není to náhodou normální datový DVD s nějakýma AVI fajlama ?? Jinak zkus nějaký DVD přehrávač (powerdvd, windvd...)Citace:
No prostě mám nějaké DVD o produktech Siemens, na obrazovce jsou různá okénka jako menu a když na to klikneš, rozjede se videosekvence ... ale chybí zvuk!!! (to vše ve Windows Media Playeru, protože to DVD neumím spustit v přehrávači microDVD)
No ja mam Sony 1612, ktera je vlastne Liteon 166s - teda skoro to samy jako 165h a AudioCD s CDS100 nagrabuje bez problemu.Citace:
Původně odeslal Vitekv
Diky za dobrou zpravu ;DCitace:
Původně odeslal carrot
No tak teda mne ide hlavne o to aby to dokazalo citat chranene CD ako safedisk 2.51 a vyssie.
A co sa tyka tych subkanalov mne to v clonecd napise ze aj teac cd-540E mi to podpoduje a napalovacka nie tak ako to vlastne je.
A kde sa to da presne zistit.