A8R32 je ATICitace:
Původně odeslal DeeKay
Printable View
A8R32 je ATICitace:
Původně odeslal DeeKay
a porad si myslim ze se "znackovou" sestavou nebudes za blbce kdyz to nepojede a budes met mnohem mene prace se spravou;)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
ja se vyjadril k ASUS A8N32-SLI DX cos tam uved taky, s ATI cipsetama nemam zkusenosti tak je nekomentujuCitace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Tominek: To jest pravda, to uz zalezi na apikovi :)
jenom k radimovi: Opteron je uplna zbytecnost ... X2 4200+ udela stejnou sluzbu za mensi penize ...
Tuším že 4200+ má jen 0,5Mb cache. Rozdíl ceny není až tak markantní ( i když cca 2K je dost )Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
ja proti zostave na X2/Opterone nic nemam, ale tie dosky, cipove sady a diskove radice stale nie su to, co by som povazoval za "heavy duty/rock stable" riesenia ... :( netvrdim, ze to nemoze fungovat v pohode, ale je to take divne furt, cakam jak na spasenie na kt900 a vt8251 co z toho vyleze :?
zas ma vyssi freq. benchmarky photoshopu jsem nestudoval, tak nevim co bude mit vetsi vliv ... ale rek bych ze rozdil nebude 20% jako rozdil v cene ... (hadal bych to na jednotky procent ..)
Muze byt. Jen jsem mel pocit, ze na praci s videem a obrazky ( velke mnozstvi dat ) je lepsi vice cacheCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
no, já nevím proč by na mě měli být naštvaní, teď je tu komp kterej je koupenej snad v Makru a je totálně zapráskanej... navíc zas tolik práce s tím nebude, tohle má být první pořádná grafická stanice a od toho se odpíchneme, měly by se kupovat pak ještě asi další 2, podle toho, jak se to osvědčí...já myslím že i složený komp bude v pohodě, tomu servisu od Dellu se asi nevyrovná, ale věřím, že to bude ok.