Jedna kytarova ze soustredeni z podzimu (1/10, f2.2, iso800, 50mm)
zkuste se, prosim, vyjadrit i k tem par predchozim, diky
Printable View
Jedna kytarova ze soustredeni z podzimu (1/10, f2.2, iso800, 50mm)
zkuste se, prosim, vyjadrit i k tem par predchozim, diky
Kytarovka pěkná, kompozičně čistá a technicky povedená... z předchozích se mi líbí jen orel, leguána moc degraduje poškrábané sklo - zbytek mi nic neříká...
To poskrabane sklo u fotky leguana je tam schvalne. Melo navozovat pocit, ze ten leguan je porad zavrenej, proto nazev fotky: Pusťte mě ven!
Par fotek bez skla mam taky
takovej pokus o High Key. Nikdy jsem to nezkousel, takze vlastne 1. pokus :-)
Diky za nazory!
ajaj, portrét není lehká záležitost.
ke kompozici: co jí to čouhá z hlavy? ty oči na mě působí divně, nekoukají ani na diváka, ani mimo, není tam takový ten kontakt:/
k high-key: tohle mi připadá bohužel pouze jako špatně exponovaný snímek.
sry, ale nějak mi to nefunguje..zkoušej dál;)
High key asi moc ne, ale něco se mi na tom líbí, nejspíš ten pozitivní výraz. Ta ruka za hlavou ale působí divně.
jak koukam, tak higkey asi ne :-)
prihodim sem alespon original...
ad oci: ja nevim, ale mne pride, ze se do objektivu diva...
Subjektivně (jak jinak ;-)): Řekl bych že ten bílý proužek vlevo působí trošku rušivě, stejně tak i ruka za hlavou. Možná by pomohlo, kdyby ruka pokračovala za hlavou a byla vidět, třeba jak si čechrá vlasy nebo tak něco. A snad filtr na vyhlazení pokožky.
PS: okamžik je zachycen dobře, originál na mě působí líp
Přestože první perfektní opravdu není, je to docela zajímavý pokus a doporučoval bych v tom dál pokračovat. Naopak druhá se mi nelíbí (když odhlédnu od dobrého výrazu, atd., což je na obou stejné) vůbec. Připadá mi to trochu jako "ukazování ucha v parku" a vadí mi narozdíl od první verze taky technická kvalita, kterou v tomhle případě (plánovaný/aranžovaný portrét) očekávám vyšší, konkrétně je to např. hodně silná posterizace ve stínech/přechodech. Čistě technicky, být slečna otočená o 45 stupňů proti světlu, vyřešilo by to asi leccos ...
Kytarovka je pěkná, převod také slušný.
Diky vsem za komentare, budu zkouset dal :-)
Rozhodne se ale nejedna o planovany/aranzovany portret. Fotka je spis momentka, ktera vznikla na tribune na zavodech, kdyz se slecna nahodou otocila a usmala.