Re: Jakou desku pro s A??Vyřešeno!Jakou MB pro s 754?
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Mě taky stačí, na hry moc času nemám, a na práci je to dostačující...
O 754ce jsem uvažoval, jenže vinou paní mzdové učetní ty prachy co by byly na upgrade budu muset poslat zpátky zaměstnavateli jako nedoplatek daně za minulej rok :evil:
Takže na ScktA ještě nějakou tu dobu pofičím :-(
Jsme natom naprosto stejne, i co se konfigurace tyce, jak koukam :)
Jo a pridam se k doporuceni za jeden 1GB modul, dualchannel na s754 nemas a pokud nekdy prejdes na s939, tak snadno dokoupis druhy modul a mas 2GB v DC.
to s tou buducnostou s939 som to myslel tak ze uz je tu naslednik v podobe M2 a ten ma tiez budnucnost len kym nepride naslednik a nepredpokladam ze pre s939 amd vyda nejake dajsie CPU hovorilo sa o tom ze pride FX59 ktore bude mat 3ghz a x2 5000+ a nieje ani jeden je tu FX60 dualcore s 2,6ghz cize necakam ze nas amd este nejakym cpu do s939 ohromi
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...4600&Itemid=28
vykon to je u kazdeho individalne kto naco pc pouziva hry/praca niekomu nestaci x2 na 2,8ghz a 2x7800gtx sli a niekomu staci sempron 64bit na 2,4ghz a 6600GT
Citace:
Původně odeslal matooo
to s tou buducnostou s939 som to myslel tak ze uz je tu naslednik v podobe M2 a ten ma tiez budnucnost len kym nepride naslednik a nepredpokladam ze pre s939 amd vyda nejake dajsie CPU hovorilo sa o tom ze pride FX59 ktore bude mat 3ghz a x2 5000+ a nieje ani jeden je tu FX60 dualcore s 2,6ghz cize necakam ze nas amd este nejakym cpu do s939 ohromi
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...4600&Itemid=28
vykon to je u kazdeho individalne kto naco pc pouziva hry/praca niekomu nestaci x2 na 2,8ghz a 2x7800gtx sli a niekomu staci sempron 64bit na 2,4ghz a 6600GT
no sice AMD nechystá nic nového do s939, ale ruku na srdce, ty sis FX-57 a FX-60 pořídil? já osobně ne a tudíž by kolem mě šla i FX-59 a jiné výmysly. postavil bych si pořádné vodní chlazení a ždímnul trochu opterona a hřálo by mě u srdce, že s vodníkem za 5 klacků drtím procák za 30k. budoucnost v s939 ještě nějakou dobu vidím. jako další upgrade vidím až na platformu s DDR3. AM2 bude mít sice lepší propustnost socketu díky HT2.0, ale to je asi jediná výhoda, která by mě mohla ohromit. když k tomu ale přidám mnou tolik opovrhované DDR2, stále stejný PCI-E, tak mi z toho nevyjde žádná dobrá investice. určitě se najde spousta nadšenců, co si to kvůli DDR2 koupí, ale spoustu prozíravějších ten socket mine. ale dost OT. tohle kdyžtak můžeme dořešit v AMD sekci.
Citace:
Původně odeslal vauxhall.uk
no sice AMD nechystá nic nového do s939, ale ruku na srdce, ty sis FX-57 a FX-60 pořídil? já osobně ne a tudíž by kolem mě šla i FX-59 a jiné výmysly. postavil bych si pořádné vodní chlazení a ždímnul trochu opterona a hřálo by mě u srdce, že s vodníkem za 5 klacků drtím procák za 30k. budoucnost v s939 ještě nějakou dobu vidím. jako další upgrade vidím až na platformu s DDR3. AM2 bude mít sice lepší propustnost socketu díky HT2.0, ale to je asi jediná výhoda, která by mě mohla ohromit. když k tomu ale přidám mnou tolik opovrhované DDR2, stále stejný PCI-E, tak mi z toho nevyjde žádná dobrá investice. určitě se najde spousta nadšenců, co si to kvůli DDR2 koupí, ale spoustu prozíravějších ten socket mine. ale dost OT. tohle kdyžtak můžeme dořešit v AMD sekci.
ako samozrejme s tebou suhlasim vykon tejto platformy je plne dostacujuci upgrade s939 v mojom pripade by som videl na CPU: X2, 2GB ram, VGA: ? min x800gto2+flas na x850XT a ked nebude grafika postacovat tak mam este dost moznosti na upgrade, s takouto zostavou a vobec podla mna sa prechod na M2 s ddr2 neoplati aspon teraz na zaciatku, oplati sa to az ked bude s dd3 tam si myslim ze to bude vykonejsie
Tak panové sorry,že se Vám míchám do vaší rozjeté diskuze;) ,ale mám teď možnost bazarové koupě desky Abit KV8 Pro a odjinud zase staršího Semprona 2800+.Byla by to dobrá kombinace?
Ta deska není špatná, ale má to VIA čipset, takže nečekej žádný mega OC. Mě osobně by stačila. Ten Sempron asi není 64b co? Kombinace je to podle mě v poho, ale záleží za kolik bys to mohl mít.
EDIT: Možná bych, ale fakt raději sehnal něco s nVidia čipsetem a PCIE...
Jasně,že je to S64,CPU bude cca kolem 45 EU,kupuji to v Německu a deska přibližně stejně tedy suma sumárum 3k i s poštou;) Jinak CPU i se zárukou 24 monat,ale kdo tam s tím pojede...i když by se to dalo vyřešit asi opět poštou...
Tak to je celkem v poho imho. To, že to je S64 nemusí být tak jasný...
Citace:
Původně odeslal Perfect_
Tak to je celkem v poho imho. To, že to je S64 nemusí být tak jasný...
Za kolik se dá koupit S64 bazarově?Mnoho jsem jich u nás neviděl a když tak 2800+ byly celkem drahý a to jsem si říkal,že se tedy spíše vyplatí koupit novou...
Myslím, že tak za +-1800,-...
Citace:
Původně odeslal abdul11
Za kolik se dá koupit S64 bazarově?Mnoho jsem jich u nás neviděl a když tak 2800+ byly celkem drahý a to jsem si říkal,že se tedy spíše vyplatí koupit novou...
nedávno jsem viděl 2800+ s deskou s NF3 za cca 3k nebo malinko přes. cena je dobrá, ale dostupnost je horší :/