BOMBA. Nprosto skvele atmosfericka fotka. Ja ych si mozna jeste pohral s kontrastem (ale to bude spis mam osobni uchylka)
Printable View
BOMBA. Nprosto skvele atmosfericka fotka. Ja ych si mozna jeste pohral s kontrastem (ale to bude spis mam osobni uchylka)
Opět si nemužu pomoct, ale to je užasny! Uzasna atmosfera, nikde zadnej prepal ani clovek parada.
diky, bylo to dost brzy rano (cekal jsem az otevre fotoskoda), chlapek z ostrahy pochopil, ze ho na fotce nechci tak sel pryc :)
Jestli se muzu zeptat, co vsechno jsi s tou fotkou provadel mezi tim co vypadla z fotaku a tim jak ted vypada?
Dobré to je ;) Jen sis měl imho stoupnout až k té pravé stěně.
ale to by pak nebylo videt dolu... no treba priste ;)
tominek: tone mapping, color mixer, contrast, orez, trosku srovnal, nekde ruco ztmavil, mozna jeste nejakej filtrik ala diffuse glow no a to je asi vsechno
Jj, máš pravdu.
fakt krasny fotky, kdyztak prihod i "original"
mmch. Tve fotky mi sedi k Tvemu nicku :-)
opravdu skvela atmosfera, pripada mi to jak z nejakyho staryho mafianskyho filmu:)
tvuj styl fotek mi opravdu sedi, vetsinou se trefis uplne presne do myho vkusu. opravdu supr, tohle bych si dokazal predstavit i na svy zdi doma v nejakym velkym formatu;)
ten mafianskej film si trefil presne..., uz jsem dlouho necetl kmotra ;)
jinak vam moc dekuju..
ad nick, nj ja byl odjakziva black :D
pokus o retro
http://wtphracky.cz/admin/fotky/Podoli.jpg
No ja myslim, ze je to hodne zdarily pokus, se sumem jsi si taky dobre poradil. Me az dostava, ze tam fakt neni nic jako noveho. Jsou tam nejake upravy? Treba ten kour z komina takove haly je nejakej podezrelej v 21st. :) A jeste se zeptam, ta vinetace je tam naschval, jakou soucast retra?
Opravdu krasne....Hlavne Kino...SUPER.....!!!!
Jen tak dal.......:-)
super !!
nejsou ty cedule na lodi upravovane ? ty si nejak na modernich lodi nedokazu predstavit . ale ikdyby, tak se mi to hodne libi .
s obsahem jsem nijak nemanipuloval
jj vinetace je tam navic.. pokud budete hodne hledat tak najde tramvaj, jerab... :)
A péřovku ;)Citace:
Původně odeslal Vinc Black
vypada to skvele. ta vinetace me nevadi ale prijde mi divna. jako ze se to stmavuje ale v rozich zase zesvetluje. jako ze je tam jen tmavsi "kruh" (snad jsem ze sebe neudela kretena ale vzdy jsem to videl tak ze v rozich je to nejtmavsi).
salinu a jerab vidim (po upozorneni) ;)
fakt krasna "dobova" fotka
Citace:
Původně odeslal tominek
kdyz tak na to koukam tak mas recht je to tam svetlejsi...
kdyztak to zkus poopravit - nechci ti hrabat do fotky. dle me ta vinetace atmosfere fakt prispeje.Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Souhlasim s Tominkem.....Citace:
Původně odeslal tominek
no tak to uz neni moc fotka ale hezky to je;)
Vinci, smekam pred tebou... presne si vystihl muj oblibeny styl... miluju BW a ten les je naprosto impozantni... to sami "kino svetozor" a nemene me oslovil ten strasidelny dum a ta prvni taky neni vubec k zahozeni... naprosto skvela prace.. ale vitez je u me ten les!!
je to takovej malej preview moji galerie... takze az bude dam odkaz... :)Citace:
Původně odeslal tominek
dekuju...Citace:
Původně odeslal J.Wade