Re: Chladic na chipset DFI Ultra Infinity
Dneska jsem ji donesl domů a poté co jsem ji rozbalil měl jsem takové rozporuplné pocity. Na fotkách vypadá ten pasivek, jako že je to pasivek,který má nějakou výšku, ale ve skutečnosti je to pomalu placatý plech :D . Napadlo mě, jestli by se nevešel nějaký hodně zkosený windtunel směrem dolů nebo přes SATA konektory ? Zatím jsem ji nezapojoval a ani nemám doma GK takže nemám nejmenší potuchy o použitelném místě. Je to jenom nápad. :confused:
2 Příloh-a(y)
Tak já sem nahodím nějaké fotky(nejsou ale nic moc nechtělo se mě z pc nic vyndávat a bylo špatné světlo) jak vypadá chlazení chipsetu u mě
Myslim ze pre potreby dobreho chladenia postaci. Mozno by sa zislo tam dat ventilator s plynulou regulaciou a vyskusat na kolko otacok by stihal ten ventilator pasiv ochladzovat.
Citace:
Původně odeslal GABO
Myslim ze pre potreby dobreho chladenia postaci. Mozno by sa zislo tam dat ventilator s plynulou regulaciou a vyskusat na kolko otacok by stihal ten ventilator pasiv ochladzovat.
Ten Arctic Fan Pro 2 L mám na 1700 ot/min a při 230 FSB bez zátěže má chipset 33°C a v zátěži max 42°C což je podle mě super.Uchladit by to měl v pohodě i při menších točkách - zkoušel jsem okolo 1500/min a teplota byla o 1-2° vyšší
3 Příloh-a(y)
Tak jsem se taky konecne pustil do rezani Freezeru :) a prace je hotova (pripraven na namontovani) tak se musim pochlubit ;)
Jen ma dotaz na pokrociljsi uzivatele zda nekdo ma na DFI prorizleho Freezera na chipsetu a + na CPU Scythe Ninju ze 120kou vetrakem jak se to vejde ?? Nema nedko pripadne foto pudorysu.
Chtel bych si Ninju poridit ;)
Citace:
Původně odeslal Senky
Tak jsem se taky konecne pustil do rezani Freezeru :) a prace je hotova (pripraven na namontovani) tak se musim pochlubit ;)
Jen ma dotaz na pokrociljsi uzivatele zda nekdo ma na DFI prorizleho Freezera na chipsetu a + na CPU Scythe Ninju ze 120kou vetrakem jak se to vejde ?? Nema nedko pripadne foto pudorysu.
Chtel bych si Ninju poridit ;)
No, Freezera sice na chipsetu nemam, zato mam Ninju a kdyz se podivas na prilozenou fotku, tak pochopis, proc silne pochybuju, ze tuhle kombinaci das dohromady.....moc mista tam zrovna neni...
http://img227.imageshack.us/img227/48/img22701tt.th.jpg
Citace:
Původně odeslal EDC
No, Freezera sice na chipsetu nemam, zato mam Ninju a kdyz se podivas na prilozenou fotku, tak pochopis, proc silne pochybuju, ze tuhle kombinaci das dohromady.....moc mista tam zrovna neni...
aa diky za fotecku,je celkem vystizna, ale moc jsi me teda "nepotesil" to vidim blede,sakra :( Tak to se budu muset poohlednout po jinem chladici na CPU
Citace:
Původně odeslal Senky
aa diky za fotecku,je celkem vystizna, ale moc jsi me teda "nepotesil" to vidim blede,sakra :( Tak to se budu muset poohlednout po jinem chladici na CPU
Nemas zac, sorry ze nosim spatny zpravy.....a dekovat nemusis, od toho je tu karma ;)
2Senky:
toho frezera tam urcite nedas
to se tam nevleze, ani kdybys to vselijak otacel
Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
2Senky:
toho frezera tam urcite nedas
to se tam nevleze, ani kdybys to vselijak otacel
no uz jsem se s tim smiril kua a tolik jsme chtel obe varianty :)
ale spise na chipset pude freez...a na CPU vyberu jinou mrchu ;)
Citace:
Původně odeslal Senky
no uz jsem se s tim smiril kua a tolik jsme chtel obe varianty :)
ale spise na chipset pude freez...a na CPU vyberu jinou mrchu ;)
No a nechces si treba na chipset udelat chladic co vymyslel GABO? (http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=44274) Nebudes muset nic rezat, a chladi to taky dostatecne, a hlavne to nicemu nebude prekazet....
taky pekna vecicka,ale nadchl jsem se viic pro Freeze ;)
Jinac ta verze chladice od gaba,no nevim jak bych to nacpal do kejsu
JInac na CPU to asi vyhraje zase Freezer ale ten novejsi PRO :)