Re: Ati Radeon X1600pro reklamace
Je to riadna haluz tato RX1600Pro + dosky ASUS ;o( Ja som ani netaktoval, ani neflasoval nic (zatial).. islo to - a zrazu to prestalo ;o(
mno ja budem terazky stavat kompa, tos vyskusam, ako sa bude chovat ta grafarna na inej (ne ASUS) doske... Az bude na inej doske OK = potom by som to nejako vychangeoval...
ale haluz je, ze komp sa nerestartne, len but vytuh a po restarte LCD nenabehne (NO SIGNAL - pomoze len vypnutie kompu asi na 10 sekund a potom uz ide OK) alebo ani nevytuhne - pocitac sa tvari - ze ide len LCD vypne s hlaksou NO SIGNAL...
Dalsia haluz : robi to aj mimo 3d - teda sa to stane aj v oknach. Potom som skusil odobrat ovladace (vycistil registre bla bla) a nechal som komp bezat bez ovladaca grafiky a div sa svete - nespadlo to... :o( boli tam Catalisty 6.4...
uz som z toho na prasky.... ;o(
Tak vcera sem testi svoji grafarnu na jinem poci (P4/915) nahral sem tam catalysty 6.4, a jeste pretaktil jadro grafiky na 600, nahral doom3 a jel jsem v rozliseni 1200x1024 na high details a grafika jela stabilne a jak sem psal pred tim na moji desce A8N-E jede jen s biosem 1008 na vyssich (1010,1011,1013) okamzite pada. A na tom biosu 1008 jede jen kdyz mam vsechna v default nastaveni. Kdyz pretaktuju procak nebo grafarnu tak to sleti...
ufff mam v planu koupit X1600pro k DFI ultra infinity. Mel nekdo s timhle problem ?
Citace:
Původně odeslal jago
ufff mam v planu koupit X1600pro k DFI ultra infinity. Mel nekdo s timhle problem ?
No co sem cetl ruzne diskuse na czechcomputeru nebo zive tak udajne ne, ale pro jistotu si to projdi, ale jinak ti nikdo 100% kompatibilitu nezaruci, je tak trochu sazka do loterie.
Citace:
Původně odeslal jago
já ji mám, sice na DFI Infinity a žádný problém, dfi s kompatibilou nemají obecně problém, pokud vím.
Tak jsem zjistil, že moje HIS x1600pro nemá asi teplotní čidlo. CO ostatní, také se Vám nezobrazuje teplota? Nedá se to čislo nějak odemknout? Nehce se mi věřit, že karta nové technologie nemá tuto funkci:(
Citace:
Původně odeslal iguka
Tak jsem zjistil, že moje HIS x1600pro nemá asi teplotní čidlo. CO ostatní, také se Vám nezobrazuje teplota? Nedá se to čislo nějak odemknout? Nehce se mi věřit, že karta nové technologie nemá tuto funkci:(
Muj Sapphire teplotu normalne zobrazuje.