;D asi proto sem to prodal :wink: ale uz mi to nedelalo ale co gdyby? ???Citace:
Původně odeslal Semik
Printable View
;D asi proto sem to prodal :wink: ale uz mi to nedelalo ale co gdyby? ???Citace:
Původně odeslal Semik
Jo taky jsem mel MSI kdysi davno :roll: ted mam viz podpis a jsem spokojeny jedina chybicka ze ma delicku jen 1/4 :evil:Citace:
Původně odeslal demi-god
No az sundas ty pasivy tak to sem hned hod ,taky by me to zajimalo ??? a kde jsi ji vlastne koupil ? Ja ji mam z ProCy ;D a myslim ze bych asi mel mit ty 3.5 ns ,jedu na 560 8-)
No nestabilita to je celkem relativni pojem .neco se da otestovat v Benchmarcich ale neco jen dlouhodobym testovanim (parba her :lol: ) .No nejlepe dohromady .Zakladnim projevem ze karta je moc taktnuta jsou chyby v obraze , spatne zobrazovani textur ,spatne prekreslovani apod. ,nebo ti spadne cely test ;D tak pak to je jasny dukaz :roll: ze uz to je moc ,no a pozor nekdy se stava ze 3dmark ti projede cely ty se radujes a pak hodis jiny test a total demage :evil: system se zasekne ,v lepsim pripade v horsim "Clear CMOS " :roll:
Ja ji mam taky z ProCy. Ted nemam moc cas se tomu venovat (skola), ale hodlam s tema pasivama neco delat. A taky s tim aktivem na GPUcku. Ten je tam uplne shitovej.
Tak ty pasivy chapu ze snima chces neco delat je to tam celkem..... no ale co chces delat stim aktivem na GPU to opravdu nevim ??? ???
Treba ho vymenit a dat tam jinej, tissi, jako jsem to udelal ja. 8-)
Tisssiiii???????? to si delas srandu ???? Kua to by jsi mel slyset ten muj ten je snad nejtissi co mam v kompu ;D ted jeste budu zbytek predelavat na Sunnony ;D ale ten co je na GPU ten je ted opravdu silent 8-)
Ale ja ma Palit. Kdyz jsem za tezky prachy koupil rucne regulovatelnej Enermax na procak a zahodil vetrak z D5TB, byl vetracek na GPU nejhlasitejsi. Tak jsem tam priplacnul starej pasiv z K6 a 5 cm vetracek 8-). A ted je zas hlasitejsi ten Enermax (no, mluvit o hlasitosti uz je ted hodne relativni :-)).
Hups :oops: to jsem si nevsiml ;D ja na tom Gainwardovi mam teda dost tichej cooler 8-)
ja na inno3d max 270/480 ten procesor fpoho ale ty pameti...to je o nicem kamos ma asus a ma z toho takovou gf3ti600:) (275/580)
No jo, ale ja obcas kdyz zapnu comp, tak mi zacne ten vetracek strasne vrcet. Musim ho pak rukou "doladit" :| Pak uz je to v pohode. Asi provedu neco jako slusnak.Citace:
Původně odeslal ja.viper
Jeste ho muzes zkusit promazat, melo by to prodlouzit zivotnost. Ale bacha at ti to z toho nevytece do kompu. Jeden muj kamos pouziva naftu ;D.
tak to jsou celkem drsarny ;D ja mam spis problem s chladicem na chipsetu budu ho muset vymenit :?
to berraneck: tak co by jsi chtel od 5 ns pameti ??? :roll: to se o mcc dal asi nedostanes ale to GPU mas teda pekne OC ;D