no ted na to koukam (mam jeden nefunkcni v supliku) a mas pravdu, kdybych se na to nepodival, vubec by me to nenapadlo ;-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Printable View
no ted na to koukam (mam jeden nefunkcni v supliku) a mas pravdu, kdybych se na to nepodival, vubec by me to nenapadlo ;-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
;)
Preco si si dosku nenechal ak mozem vediet? Nespokojnost ci nieco ine?Citace:
Původně odeslal GABO
musim potvrdit gabove slova, wcpuid a cpu-z mi hlasi reviziu NB A2, a pod chladicom je A3 8)
BTW na northbridge som dal tento cooler: http://www.titan-cd.com/cuv2ab_n.htm
zda sa mi dobry(med) za dobru cenu
Teď jsem ho zapojil a nemusíš se rozhodně bát-ten větráček má 5600 RPM a nefouká jenom kolem sebe(a to mi fakt nevadí,aspoň bude foukat i na žebra V7),ale hlavně i pod sebe,takže mám pocit,že jsem koupil dobře.Žádný větrák s lopatkami nejde udělat tak,aby foukal jen pod sebe,to prostě fyzikálně není možné.Citace:
Původně odeslal DeeKay
Čili,abych to uzavřel,mám pocit,že jsem získal "powerfull" chladič na nForce2 za hubičku(209 Kč).
5600RPM... :o to mas pekny rambajs v kejse ;)Citace:
Původně odeslal Tomas
Ja mam otevrenou kisnu a na chipsetu mam od 30 do 35stupnu, teda jestli to nekoho zajma :lol:
Tak jsem to konečně dal dohromady,zatím jsem neměl víc problémů s žádnou deskou,se kterou jsem pracoval.Po několika poč. vypnutích a zapnutích se mi po 1 vypnutí "soft" buttonem PC vůbec nechtěl rozjet.Zkusil jsem jiný zdroj a pořád nic.Mám pocit,že 8RDA+ má problémy s piny pro LEDky,reset,PWR ON,atd...,protože aby mi například svítily LEDky od HDD a POWER,musel jsem je zapojit pouze jedním způsobem,obráceně už to nechodilo.
Dále,a co je horší,mi W XP vůbec nechtěly bootovat(po POSTu) modrá obrazovka s upozorněním na možnou poruchu HDD.Pomohla až reinstalace.Nestalo se tohle někomu z vás?Zajímalo by mě,co v tom,vězí,protože předtím jsem měl pouze desky s VIA a no problem.
presne takuto teplotu mam aj ja ;D ...cez 35 to nejde nech robim co chcemCitace:
Původně odeslal lullu
Teda preco som si ju nenechal ? Kvoli comu - potrebujem skor zvysit velkost pamete (kvalitnym modulom) , kupit repro a zvukovku (lebo mam v byte dost ticho).
8RDA+ mala naozaj dobry vykon, ale zas len vrazit peniaze do dosky na ktorej by som mal opat 256 MB pamete a nic tak to nie.
Nechal som si 8K3A, ktora ide velmi velmi stabilne...nieje problem s nou pretaktovavat.
Yo, zabudol sa pozriet do signu ;) Dost padne dovody, hlavne ked mas stabil 8K3A...nezaplo mi. 8)Citace:
Původně odeslal GABO
2Tomas:S tymi LEDkami som tiez troxu tocil nez som trafil dobru poziciu, ale to bolo aj na 8K3Ae a myslim, ze na vsetkych doskach. S tym hadrom som mal takisto problemy, a taktiez pomohla reinstalacia wokien...no co uz, tak som 9-10krat nahodil XP za 2 dni 8)
jak uz to nakousl usuall u ledek samozrejme zalezi na polarite napajeni takze to dela u kazde desky (jedno je to akorat v pripade mb a reset switche)Citace:
Původně odeslal Tomas
jinak jeden reinstal uz me taky potkal ;)
Citace:
Původně odeslal jedik
Jasně,to vím taky,že u LEDek je to jiné a switchů jiné.Akorát mě to zarazilo,protože jak starší ABITka,kterou jsem doteď měl,tak 8K9A2+,se kterou jsem posledních 14 dní taky pracoval,fungovala bez problémů,ať to bylo zapojené jakkoli...
GABO : Zajimalo by me po jakych krocich jsi zvysoval FSB do 200MHz a jestli jsi menil behem testu nasobic??
Proc vlastne tak vytahovat FSB? Neni lepsi nizsi FSB a nastavit vyssi nasobic??
Tak sem hodil na NB mensi vetrak velkej stejne jako pasiv a prilepil sem ho tam vterinakem....pro jistotku aby se mi to tak nepeklo... ;)
jenze mam problem s nasobicem 12,5x ...system nabehne jenze pri spusteni nejake parby asi po 2 minutach system totalne zkolabuje ???
nemas si kupovat srackovej EPOX :lol:
ale no tak woe ;D .....skoro sem to pochopil jako provokaci :wink: :lol:
Citace:
Původně odeslal usuall
sa nedivte ked mate vo Win XP nainstalovane drivery pre VIA chipset ze vam nenabootuje nForce board do Win, XP su robene tak,aby instalacia pri podstatnej zmene HW (akoby vymena PC) sa musela odznova urobit (to je ta aktivacia,ktoru mate urcite vsetci cracknutu) Skuste prejst z I815 na nForce2 alebo VIA a dopadnete rovnako....za to nemoze vobec EPOX ale MShit....je to vlastnost XP nezavisle na tom co mate v PC ;D
nahodou sa xpcka pekne zachovali pri prechode z via na nforce, pustil som instalaciu xp a on iba doplnil resp zmenil co mu vadil, restart pc a windoze nabehli tak ako som ich naspoledy videl s via
2lipkajz: Co to meles ??? ??? Jake VIA drivery ??? Ja v zivote doma nic s VIA chipsetem nemel! nejsem magor abych pri takove zavazne zmene hardwaru nepreinstaloval okna ;)
Asi tak. To by som bol iny cavo aby som cakal od ineho chipsetu fachajuce wokna ;DCitace:
Původně odeslal jedik
Vidim ze som rozputal peknu burku ;D Ja som chcel reagovat len na ten povodny prispevok,kde sa dotycny divil ze mu vybehol BSOD pri bootovani,ze ma problemy s radicom....asi som mal pouzit jednotne cislo,ostatnych sa to netyka iba toho prveho :D A minimalne WXP Pro pre Corporate firmy po zmene HW urcite nenabehnu...skusal som VIA->I815, I815-> Nforce I440BX-I815...a neslo to ani do safe mod. takze musel byt komplet reinstal.....je mozne keby som mal funkcne ASR ze by to slo,ale nemal som moznost to vyskudsat...tot fsjo ;D
no proto ;DCitace:
Původně odeslal lipkajz
jak jste z toho dostali gsb 200 a vyssi ???
Mne to nejede ani na 166. Co s tim ????