dik, peknej webik, akorat s tema cenama se trosku ujeli :) A sou z Brna :?Citace:
Původně odeslal mraky
Printable View
dik, peknej webik, akorat s tema cenama se trosku ujeli :) A sou z Brna :?Citace:
Původně odeslal mraky
jabko jabko ! :lol:
dnes jsem byl na andelu kouknout na jablicka, uz meli zavreno, ale jeste me tam na chvilicku pustili, naaaaaaadhera! luxus maximalni.. zitra tam vletim po skole a jestli me chytne i max os tak do nej mozna pujdu.. Mozna jsem zatim jenom oblbnutej sokove, uvidim zitra.. :oops:
Myslim, ze OS je na tom to nejlepsi.Citace:
Původně odeslal Commander
hih tak jsem to trosku prubnul.. Jenom jsem se porad prichytaval ze se snazim delat pravej klik mysi, ale jinak parada... maj to vymakany se musi nechat..Citace:
Původně odeslal mraky
Jinak jsem tak trochu browsil a spekuluje se, ze by uz v lednu meli prijit novy booky (nebo stanice) s intelama... Tak jsem se rozhodl, ze pockam po vanocich do ledna, jestli bude neco new. Kdyz jo, tak se uvidi, a kdyz ne, tak se uvidi taky :) Typek rikal, ze kazdopadne asi stejne po vanocich spadne cena, takze nemam co ztratit :wink:
takhle mužeš pořád na něco vyčkávat ale jestli to chceš..
jojo, to vim tez, ale mesic uz to vydrzim hej? pres vanoce stejne nebudu potrebovat tolik 8-)Citace:
Původně odeslal joXerus
Jestli jsi tim applem mel na mysli powerbook, tak ten tady za mesic urcite nebude.Citace:
Původně odeslal Commander
takze znamka power usera je, ze pouziva vyhradne trackpoint? :lol:Citace:
Původně odeslal MadCap
ja bych rek, ze spis ve tvym pripade je to tim, ze jsi zvyklej z t23.
je to tym, ze to je o moc rychlejsie ako prehmatavanie s klavesnice, kedze pisem "vsemi deseti" tak je to dost spomalujuce furt osahavat nejaky touchpad ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Touchpad vs Trackpoint
Odveky souboj sexualnich praktik ;D
Dle nastaveni citlivosti a ovladani techto dvou prvku se lze hodne dovedet o majitelovych zalibach ;D :wink:
Marty, klidne me taktez "obvinuj" ze jsem zvyklej z dlouhe rady IBM na track, ted jsem byl kupovat Compaq N600c pro nekoho jineho a kdyz jsem ho instaloval, tak me touch akorat sral kdyz jsem o nej zavadil. Ale pak jsem si rekl, ze nebudu schvalne pouzivat track a pocitve trenoval touchpad - stejne bez UltraNav je to pomalejsi a mene presny.... Touchpad to pro citlivky a hracicky - tot ma primitivni definice primitiva. :wink:
me to akorat štve - semtam neco pisu a zavadim o to dlani :evil:
nejradeji byc to vypnul ale nechce se mi to pak zase zapinat kz jsem ve vlaku nebo nekde kde se neda pouzit mys :?
možna si to hodim na prgramovatelny tláčo ale sem tak linej :lol:
hlavne by si mal pozerat nastavenia a mysliet pri tom hlavou, vzdy sa da nastavit, aby sa touchpad vypinal pri pisani, tj. nemas onho jako zavadit ked pises, ide nastavit delay, ako dlho po stlaceni poslednej klavesy sa ma zase zapnut ....