Dorf ma asi mindraky sam zo seba a preto sa robi dolezity inak plne stebou suhlasim gigabyt je NO.1Citace:
Původně odeslal kooler
Printable View
Dorf ma asi mindraky sam zo seba a preto sa robi dolezity inak plne stebou suhlasim gigabyt je NO.1Citace:
Původně odeslal kooler
Inak pytal som sa na zmenu nasobitela v biose na GA-7VA ale asi mi nikto neodpovie co? No nic Athlon 1000Mhz@1400 187*7,5 pri 2V Stabilne na GA-7VA inak je to super doska aj na pretaktovanie lebo na abitovi KT7E mi to padalo pri 1250Mhz z dovodu max napetia 1,85V. Abit viac nedal a padal stale jak shit. Na doske sa da vpohode menit voltaz pameti,agp,procaku az na 2,2V a to iste nasvedcuje tomu ze je za tie peniaze fakticky suprovov doskov. Len Ten nasobitel mi tu chyba ale verim ze sa dajak menit bude dat urcite len treba zistit jak ??? ;D
Skuste dajak zistit ci sa neda fakt menit nasobitel na GA-7VA fakt by mi to dost pomohlo
2Radox: člověče asi tady nikdy to VAčko nemá aby Ti poradil. Rád bych Ti helpnul, ale fakt nevim jak. Pokud nemáš dipswitche asi 2cm od patice ani jinde, nezbyde Ti asi nic jinýho, než změnit ten multiplier na procíku. Ale je to piplačka a trošku vo hubu - teda vo procík.
Ale vlastně jednu radu bych měl. Jestli ovládáš anglickej jazyk, zabrus na forum www.amdmb.com a www.ocworkbench.com a tam jsou sekce zabývající se speciálně Gigabytem. Jsou tam borci na entou, který Ti určitě poraděj.
Hodně zdaru
Dik ze si sa ozval, aspon jedna poriadna odpoved na moju otazku. Skusim sa tam pozriet OK.
Ano, ja mam mindraky ze sebe - a ty se po opruzovani podivej, jestli deska nema DIP switche (dost brzy) ;DCitace:
Původně odeslal Radox
neviem za koho ma pokladas ale keby doska gigabyte GA-7VA mala tie switche tak by ich mala aj ta na ich stranke ci nie??????? ;D ;) ;D
Tam mám doma taky 7VA a tato deska neumí měnit multiplikátor narozdíl od 7VAX :-( (tak jsem ušetřil 250 Kč).Chci se ale zeptat jak je to s AGP 8x- v biosu je možnost nastavení AGP 1x2x4x a 8x nic, navíc AGP 1x nemá vůbec umět? Nebo to přebírá z grafiky(GF2Ti)?
Citace:
Původně odeslal PETR
O tom multaku sice nevim- moje plna verze Gigu KT400 s firewire to umi diky modrym dipswitchum.Co se tyka AGP nemuzu v desce pouzit starsi karty z napajeciho duvodu- deska ma napeti jen pro novejsi karty(cca 1-2roky stare GF3Ti200 vali v pohode u starsich musis vedet na jake jsou napeti).
Tak sem se na ty desky dival a VA DIP switche nema, ale VAX uz je ma.
kooler & co: ještě k tý stabilitě boardů.Každej board má jinak specifikovaný ostatní latence,traces,napěťovou cestu atd. Což značí - jiná reakce na komponenty či nastavení v setupu - což značí - nastavit bios tak,aby komp nepadal vůbec. Jinak jsi tvrdil že Gig je stabilnější netaktovaný než taktovaný Abit - to byla ta hlavní békovina.
KT400 je podle mně stejně jen prodejní tah.DDR400 nedostaly požehnání a trh se musí hejbat.
Vymenil som ju za VAX ta ma aj nasobitel